*15η αγωνιστική

*Μεγάλο ντέρμπι του Ρίο Ντε Ζανέιρο που διεξάγεται στο “Maracana”, κοινή έδρα των δύο ομάδων. 

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη πέντε φορές φέτος! Τρεις στο πολιτειακό πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Απολογισμός, δύο νίκες εντός η Φλαμένγκο, δύο νίκες η Φλουμινένσε, μία εντός και μία εκτός και μία ισοπαλία στη κοινή τους έδρα. Η Φλουμινένσε πήρε τον πολιτειακό τίτλο, η Φλαμένγκο την απέκλεισε στο κύπελλο.        

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας             

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 

Προηγούμενο ματς: Η Φλουμινένσε κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Ιντερνασιονάλ, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τον Κανό στο 25’ και τον Μαρτινέλι στο 40’. 

Έπειτα από δύο αγώνες και μία ήττα, η Φλουμινένσε επέστρεψε στις επιτυχίες, εκμεταλλευόμενη και πάλι την έδρα της κερδίζοντας με 2-0 σχετικά άνετα με 2-0 την Ιντερνασιονάλ. Άλλωστε, ως γηπεδούχος στο “Maracana” έχει χάσει φέτος μόνο από την Μποταφόγκο, με 14 νίκες στους άλλους 19 αγώνες.  

Στο εθνικό πρωτάθλημα βρέθηκε στην τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες, ισόβαθμη με δύο ομάδες από κάτω της, αλλά με μία νίκη περισσότερο, υπερτερεί στην ισοβαθμία. .  

Το θετικό είναι πως κατεβαίνει “πάνοπλη” στο σημερινό ντέρμπι, χωρίς κάποια απουσία, αφού και ο Μαρσέλο συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.  

Φλουμινένσε Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5

*Εχει 13/20 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 12/20 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Φλαμένγκο κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Ατλέτικο Παραναένσε, ανοίγοντας το σκορ με αυτογκόλ του Έρικ στην εκπνοή του ημιχρόνου και σφραγίζοντας τη νίκη με τέρμα του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα σο 90’ 

Η Φλαμένγκο κέρδισε και στον επαναληπτικό για το κύπελλο Βραζιλίας, με 0-2 εκτός έδρας αυτή τη φορά, την Ατλέτικο Παραναένσε, περνώντας πανηγυρικά στα ημιτελικά του θεσμού. Δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη. Και το σημερινό παιχνίδι είναι σαν να παίζει στην έδρα της, αφού θα αγωνιστεί στο γήπεδο που χρησιμοποιεί και η ίδια ως έδρα! 

Στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 2η θέση του, αλλά το πρόβλημα είναι πως βρίσκεται πλέον στο -13 (!) από την κορυφή, ενώ αντιθέτως είναι σε απόσταση βολής, στο +2, από την πέμπτη θέση που δεν οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Και έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. 

Εν αντιθέσει με την αντίπαλο της, παρουσιάζεται με αρκετά προβλήματα και απουσίες απόψε. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Ματεουζίνιο, ο μέσος Έρικ Πούλγκαρ και ο επιθετικός Μπρούνο Ενρίκε, ενώ τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Φαμπρίσιο Μπρούνο, Αϊρτον.

Φλαμένγκο Στατιστικά

*Εχει τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 15/23 G/G εκτός έδρας

Φλουμινένσε-Φλαμένγκο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ