43η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 5/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Λούτον-Ρέντινγκ 0-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Μπέρνλι, στα πλαίσια της 42ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που είχαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Κακή εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για τη Ρέντινγκ. Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, καθώς βρισκόταν μονίμως στο δικό της μισό του γηπέδου, προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Εν τέλη τα κατάφερε, αλλά σε αυτό βοήθησε και η τρομερή αστοχία που είχαν στη τελική τους προσπάθεια οι φιλοξενούμενοι.

Κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, καθώς δεν πείθει αγωνιστικά, ενώ παράλληλα είναι πεσμένη και ψυχολογικά. Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που μάχεται για τη 2η θέση και την απευθείας άνοδο, γι’ αυτό και αναμένεται να δεχθεί έντονη πίεση για δεύτερο σερί ματς. Αμυντικά δεν είναι σταθερή, με αποτέλεσμα να δέχεται σχεδόν μόνιμα γκολ, ενώ από την άλλη σκοράρει με συνέπεια και αυτό την έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό ώστε να αποσπά πολύτιμους βαθμούς.

Ρέντινγκ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ρόδεραμ, στα πλαίσια της 42ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Μόρις στο 45’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Γούντροου στο 47’.

Συνέχεια στις νίκες της έδωσε η Λούτον που πέρασε από την έδρα της νεοφώτιστης, αλλά και μαχητικής Ρόδεραμ. Επέβαλλε το ρυθμό της από νωρίς και απείλησε με πολλές από τις ευκαιρίες της την αντίπαλη εστία, παίρνοντας προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και διπλασιάζοντας τα τέρματά της με την έναρξη του δευτέρου μέρους, «σφραγίζοντας» έτσι το τρίποντο.

Να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και στις καλές εμφανίσεις είναι ο στόχος της, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και οποιοδήποτε στραβοπάτημα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για να μειώσει την απόστασή της από τη 2η θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό της σε όλες τις αναμετρήσεις της και είναι τρομερά αποτελεσματική στο επιθετικό της κομμάτι.

Λούτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Ρέντινγκ – Λούτον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ