*30η αγωνιστική

*No/Goal & Under 2.5 ήρθαν οι 5/6 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Τρουά.

*Στον πρώτο γύρο: Κλερμόν – Τρουά 1-3

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Οσέρ. Δέχθηκε το γκολ στο 73’.

Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη βαθμολογία της Ligue 1, επέστρεψε στις ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας 1-0 από την Οσέρ. Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, περισσότερο ένιωσε τον κίνδυνο, πήγε με το 0-0 στην ανάπαυλα. Δεν μπήκε καλά ούτε στο δεύτερο 45λεπτο, δεν απέφυγε το γκολ, στο υπόλοιπο του αγώνα προσπάθησε ν’ απειλήσει χωρίς όμως επιτυχία.

Συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές χωρίς “τρίποντο” η ομάδα του Κισνόρμπο (0-3-9), μετράει μόλις ένα στα 21 τελευταία παιχνίδια, βρίσκεται σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης και είδε τη διαφορά από τη σωτηρία να μεγαλώνει περισσότερο. Απαραίτητη η νίκη σήμερα, τις επόμενες δύο αγωνιστικές δοκιμάζεται στις έδρες των Μαρσέιγ και Ναντ.

Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της Ligue 1 (62 γκολ). Δεν κερδίζει στα 12 πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της (0-9-3), τα εννιά εξ αυτών ήρθαν Goal/Goal.

Παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Πορόσο, οι αριστεροί μπακ Κοντέ, Λαρουσί και ο αμυντικός χαφ Ταρντιέ. Τραυματίστηκε σοβαρά ο εξτρέμ Ριπάρ.

ΤΡΟΥΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 6/9 πρόσφατα παιχνίδια.

*G/G τα 7/11 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΕΡΜΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Αζαξιό. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 25’, ισοφάρισε με πέναλτι του Κιέ στο 60’ και με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-1 ξανά με τον Κιέ στο 90’. Η Αζαξιό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο 77’.

Έκανε ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-1 της Αζαξιό με ανατροπή. Από ολέθριο λάθος αμυντικού της βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, αντέδρασε στη συνέχεια, είχε φάσεις να φέρει το ματς στην ισορροπία. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο, κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και με δύο πέναλτι έφτασε στη μεγάλη ανατροπή.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γκαστιέν, είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Λανς (0-4) και Μονπελιέ (2-1), ανέβηκε στην 12η θέση, απομακρύνθηκε 11 πόντους και απομένουν τα… τυπικά για να σφραγίσει την παραμονή της. Έχει και ευνοϊκό πρόγραμμα, παίζει τώρα στην Τρουά και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Ανζέ. Στο 5-4-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της, οι 4/6 πρόσφατες έξοδοί της No/Goal & Under 2.5.

Παραμένει τραυματίας ο φορ Άντριτς, επιστρέφουν ο χαφ Μασολίν και ο δεξιός μπακ Ζεφάν.

ΚΛΕΡΜΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα τρία πρόσφατα παιχνίδια.

*N/G τα 7/10 τελευταία ματς.

Τρουά – Κλερμόν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ