6η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Νοτίου Κορέας

ΓΚΑΝΓΚΓΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σουγουόν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Ροντρίγκο Μπασάνι στο 45+3’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κιμ Τζιν-Χο στο 74’.

Πάλεψε η Γκανγκγόν και κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας. Μέτριο πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Στην επανάληψη ανέβασε την πίεσή της και έψαξε το γκολ, το οποίο βρήκε εν τέλη, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Μαχητική σε όλες τις αναμετρήσεις της τελευταία, βρίσκει με συνέπεια δίχτυα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, όμως τα πολλά προβλήματα που έχει στην άμυνά της δεν λένε να την αφήσουν σε ησυχία. Δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε καμία από τις πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρώντας 6 γκολ παθητικό.

Γκανγκγόν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΕΤΖΟΥ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ουλσάν Χιουντάι με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Τζουνγκ Σέουνγκ-Χιούμ στο 7’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τζου Μιν-Κίου στο 18’. Το 0-3 πέτυχε ο Κανγκ Γιουνγκ-Γκου στο 29’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιούρι Τζόναθαν με πέναλτι στο 45+2’.

Τρίτη διαδοχική ήττα για τη Τζέτζου Γιουνάιτεντ. Είχε μεν ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό από το σημείο του πέναλτι. Αμυντικά είχε πολλές αστάθειες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι φιλοξενούμενοι, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Αντίδραση θέλει ιδανικά να βγάλει, παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν. Σε γενικές γραμμές δεν πείθει με την εικόνα της, όμως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, ειδικά αν τις δοθούν κενοί χώροι. Αυτό στο οποίο προσπαθεί να βρει λύση είναι η άμυνά της, καθώς δείχνει να μην είναι ιδιαίτερα εφικτό ακόμα και το να περιορίσει τα προβλήματά της.

Τζετζού Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γκανγκγόν – Τζετζού Γιουνάιτεντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ