*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς με σκορ 2-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Εσπινόζα από την άσπρη βούλα στο 7’, όμως ισοφαρίστηκαν από το ίδιο σημείο από τον Μπασί στο 42’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Εσπινόζα με δεύτερο εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 65’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για το Χιούστον. Είχε ελάχιστες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, όμως σκόραρε από την άσπρη βούλα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα μετά το γκολ που δέχθηκε στα πρώτα λεπτά. Στην επανάληψη υπέκυψε ξανά σε παράβαση εντός περιοχής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πάρουν ξανά προβάδισμα στο σκορ και εν τέλη τη νίκη.

Αρκετά θετικά στοιχεία έχει δείξει στις εντός έδρας αναμετρήσεις της και θέλει σήμερα ιδανικά να πάρει ακόμη ένα τρίποντο. Δεν πείθει καθόλου με την εικόνα της μακριά από το γήπεδό της, αλλά σε αυτό απέσπασε δύο σερί νίκες, δείχνοντας πως δεν είναι ακίνδυνη.

Χιούστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον του Σιάτλ με σκορ 1-2, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μόρις στο 21’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσου στο 35’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νιλ στο 63’.

Πολύ καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά για τη Λος Άντζελες Γκάλαξι. Μπήκε νωθρά στο ματς και έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει.

Η αποτελεσματικότητα είναι αυτό που λείπει από εκείνη, με αποτέλεσμα να σκοράρει με το σταγονόμετρο στις περισσότερες αναμετρήσεις της. Αμυντικά παραμελεί συχνά τα καθήκοντά της, ψάχνοντας το γκολ, με αποτέλεσμα να τα δέχεται εύκολα. Δεν έχει πάρει ακόμα την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και φαίνεται η απουσία του επιθετικού «Τσιτσαρίτο» να είναι αισθητή.

Λος Άντζελες Γκάλαξι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Χιούστον – Λος Άντζελες Γκάλαξι στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ