*28η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Λέστερ – Μπρέντφορντ 2-2.

*Αήττητη η Λέστερ στα τελευταία 11 ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχονται από τέσσερα σερί μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Σαουθάμπτον. Το 0-1 ο Τόνεϊ στο 32’, το 0-2 έκανε ο Ουισά στις καθυστερήσεις.

Πέρασε μεσοβδόμαδα απ’ την έδρα της Σαουθάμπτον, επικράτησε 2-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική. Έκανε μεστή εμφάνιση, ανασταλτικά πήρε πολύ καλό βαθμό, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου απ’ την αγχωμένη αντίπαλο, βρήκε το γκολ από στατική φάση στο 32’. Διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπόλοιπο του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πολύ σοβαρή στο αμυντικό κομμάτι, ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ποτέ απ’ τη Σαουθάμπτον. Στις καθυστερήσεις βρήκε το δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση και «τελείωσε» το ματς.

Δεύτερη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ερχόταν απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Έβερτον, νωρίτερα επικράτησε 3-2 της Φούλαμ εντός έδρας. Είχε προηγηθεί αήττητο 12 αγωνιστικών (6-6-0), πλέον μετρά 41 πόντους και είναι 8η στη βαθμολογία, στο -1 απ’ την εξάδα και στο -7 απ’ την τετράδα. Είναι παραγωγική και αποτελεσματική εντός έδρας η Μπρέντφορντ, έρχεται από 4/5 νίκες, πορεύεται αήττητη στα τελευταία 9 ματς στο γήπεδο της για την Πρέμιερ Λιγκ (5-4-0). Διαθέσιμος ο πλάγιος αμυντικός Ρόερσλεβ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/9 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/9 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στην Τσέλσι. Ο Τσίλγουελ το 0-1 στο 11’, ισοφάρισε ο Ντάκα στο 39’. Το 1-2 έκανε ο Χάβερτς στις καθυστερήσεις για την Τσέλσι, το τελικό 1-3 έκανε ο Κόβασιτς στο 78’. Με δέκα παίκτες απ’ το 87’ η Λέστερ.

Δεν κατάφερε να «καμουφλάρει» τα αμυντικά προβλήματα της στο απαιτητικό εντός έδρας ματς με την Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα, υπέστη μια φυσιολογική ήττα. Δέχτηκε γκολ στην πρώτη σοβαρή φάση του αντιπάλου, το ματς απέκτησε ρυθμό, η Λέστερ ισοφάρισε με ωραία προσπάθεια του Ντάκα, αλλά προς το φινάλε του ημιχρόνου ήταν απρόσεκτη και δέχτηκε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιεστική, κράτησε μπάλα, έβγαλε αρκετές φάσεις και πλησίασε την ισοφάριση, δεν τα κατάφερε και στο 78’ η κυνική Τσέλσι έκανε το 1-3 στην αντεπίθεση. Εκεί τελείωσαν όλα, οι παίκτες της Λέστερ έβγαλαν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να έρθει και η αποβολή του Φας.

Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του Ρότζερς, πέμπτη διαδοχική σ’ όλες τις διοργανώσεις, ερχόταν απ’ το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον, νωρίτερα βίωσε εντός έδρας αποκλεισμό 1-2 στο Κύπελλο απ’ την Μπλάκμπερν, έχασε άνετα 3-0 εκτός έδρας απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 0-1 εντός έδρας απ’ την Άρσεναλ. Έμεινε στους 24 πόντους και πλέον είναι 16η, ισόβαθμη με Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ, στο +1 απ’ τη Λιντς και στο +2 απ’ την ουραγό Σαουθάμπτον! Στο 2-0-3 το ρεκόρ της Λέστερ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις.

ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 6/9 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/12 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Μπρέντφορντ – Λέστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ