*24η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Έμεν – Φόλενταμ 1-1

*Μόλις μία νίκη έχει η Φόλενταμ στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Έμεν (1-1-4).

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Άντεξε μόνο ένα ημίχρονο στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ναϊμέγκεν, από την οποία και ηττήθηκε με το βαρύ αλλά δίκαιο 3-0. Σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα του αγώνα, δεν μπόρεσε να ξεμυτίσει επιθετικά και είχε στον νου της να απορροφήσει την πίεση της γηπεδούχου. Από τύχη δεν δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, λύγισε για πρώτη φορά στο 57′ και κατέρρευσε στην συνέχεια, δεχόμενη άλλα δύο τέρματα (66′, 90+1′). 

Με κύριο σύμμαχό της την έδρα, έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα μετά την διακοπή, αφού στον πρώτο γύρο όλοι την είχαν ξεγραμμένη. Έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά παραμένει σε εγρήγορση, αφού η διαφορά από την Έμεν βρίσκεται στο +2 την δεδομένη στιγμή. Καταλαβαίνει κανείς πως το αποψινό παιχνίδι είναι καταλυτικό για την ίδια.

«Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι απέναντι στην Έμεν, και αυτό γιατί ξέρουμε όλοι το διακύβευμα. Αναμφίβολα, είμαστε μια ομάδα που αποδίδει σε τόσο οριακές καταστάσεις», σχολίασε ο τεχνικός Γιονκ.

Τιμωρημένοι ο πολύτιμος χαφ/εξτρέμ Οριστάνιο και ο δεξιός μπακ Πλατ, αμφίβολος ο μέσος Τουίγκτ όπως και ο εξτρέμ Ουλντ – Τσικ.

Φόλενταμ Στατιστικά

*10/12 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να σώσει στο τέλος τον βαθμό απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, μιας και σε ένα ιδιαίτερα χορταστικό παιχνίδι, έμεινε στο 2-2. Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με μοιρασμένες ευκαιρίες και ισόποση κατοχή μπάλας, έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές (9′, 61′), αλλά κατάφερε να απαντήσει αμφότερες (41′, 90′). 

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Έμεν παρέμεινε στην θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ, η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας αγώνας τον οποίον είχε σημαδέψει καιρό τώρα και ήθελε την νίκη, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε, θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη που πήρε έστω κάτι στο τέλος. Η μισή σεζόν είναι το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Φόλενταμ, αφού σε περίπτωση νίκης βάζει φωτιά στην υπόθεση παραμονή. Έχει ωστόσο πέρα από την καλή αγωνιστική κατάσταση της γηπεδούχου, να αντιμετωπίσει και το τραγικό πρόσωπο που δέιχνει μακριά από το σπίτι της.

«Τα επόμενα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Ξέρουμε πως η εικόνα μας θα πρέπει να βελτιωθεί αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και γνωρίζουμε πως στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν σου δίνονται πολλές ευκαιρίες. Περιμένω πάντως οι παίκτες μου να βγάλουν πάθος στο ματς απέναντι στην Φόλενταμ», παραδέχτηκε ο τεχνικός Λούκιεν.

Τραυματίστηκαν και θα λείψουν ο δεξιός μπακ Μπουκαρί και ο πολύτιμος στόπερ Αραούχο. Σε ακόμη ένα εκτός με τραυματισμό ο βασικός αριστερός μπακ Μπουρνέτ, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Νταρφαλού, ο βασικός εξτρέμ Ρουί Μέντες, ο βασικός αριστερός μπακ Χάρντεφελντ, ο εφεδρικός επιθετικός Γκιουτσλού, ο αμυντικός μέσος Κίφτενμπελντ και ο επιθετικός Λίντερ.

Έμεν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΦΟΛΕΝΤΑΜ – ΕΜΕΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ