*22η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Περούτζια – Μπάρι 1-3

*GG & over 3,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μπάρι. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μαρκόνι στο 82′. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Σεντίρα (89′).

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάρι επέστρεψε με άδεια χέρια από το “Renzo Barbera” γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Παλέρμο. Οι ποδοσφαιριστές της ανάγκασαν σε πέντε αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τα νεύρα του πλήρωσε ο αρχισκόρερ Σεντίρα που αποβλήθηκε για χτύπημα σε αντίπαλο στο 89′.

Ανεβάζουν στροφές στο “San Nicola” οι “πετεινοί”, γνώρισαν μόλις μία ήττα σε έξι αγωνιστικές από την Τζένοα (2-1) στις 26 Δεκεμβρίου. Στις υπόλοιπες σημείωσαν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι Γκαλάνο, Μποσίζιο και Σαλσέδο τέθηκαν εκτός αποστολής για μεταγραφικούς λόγους, τραυματίας ο Σετέρ.

ΜΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Πάρμα. Σκόρερ αναδείχθηκαν οι Μπενέντιτσακ (12′) και Βάσκες (60′).

Δέχτηκε δύο απίθανα γκολ από την Πάρμα, τα οποία επηρέασαν σημαντικά τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της στη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Περούτζια δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί από νωρίς, ωστόσο δεν έφτασε σε κάποια σπουδαία ευκαιρία μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 2-0 στο “Ennio Tardini”, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) που “έτρεχαν” οι “γκριφόνι”. Μακριά από το σπίτι τους πανηγύρισαν μία νίκη επί της Μπενεβέντο (2-0) σε έξι αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες). Αποχώρησαν Μελχιόρι (ΕΠ) και Ριγκέτι (ΑΜ).

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΡΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ