* 18η Αγωνιστική (έναρξη Β’ γύρου)

* Οι ομάδες επιστρέφουν στην δράση μετά τις 13 Νοεμβρίου

* No Goal τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Τα 6 εξ αυτών συνδυάστηκαν με Under 2.5.

* Η Ρακόβ μετρά 10 σερί νίκες επί της Βάρτα Πόζναν με συντελεστή τερμάτων 21-2!

* Στον 1ο γύρο (15/07): Ρακόβ – Βάρτα 1-0

ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (3-4) επί της Πολόνια Σρόντα.

Γίνεται καλή δουλειά στη Βάρτα με το νεαρό κόουτς Σούλτσεκ από τα μέσα της περσινής σεζόν, ο 32χρονος παρουσιάζει ένα σφριγηλό σύνολο με συνοχή και εξειδίκευση στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Εξού και το γεγονός ότι είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα σε όλη τη λίγκα με ρεκόρ 6-1-2 μακριά από το Πόζναν! Αντιθέτως, εντός έδρας έχει μόνο μία νίκη.

Με καλό μομέντουμ πήγε στη διακοπή, αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της (3-2-0), πετυχημένο το πρώτο μισό της σεζόν ούσα στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα μεταγραφικά, προσθήκες των τελευταίων ημέρών αυτές των μέσων Σάβιτς (Τούζλασπορ), Κορζενιέτσκι (Ραντόμαικ), ενώ υπήρξαν αποχωρήσεις δύο μέσων που δεν είχαν σημαντικό ρόλο στο rotation της ομάδας.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο κόουτς Σούλτσεκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κούπτσακ (μέσος), ενώ ο Κιελίμπα (στόπερ) είναι σταθερά τραυματίας από το ξεκίνημα της σεζόν. Φευγάτος ο Γιακομπόφσκι (μέσος).

ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΑΚΟΒ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη (3-1) επί της Ντνίπρο.

Πέρσι, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν κρατούσε την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν άντεξε στην τελική ευθεία, αλλά φέτος μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στην σεζόν και είναι πλέον το τεράστιο φαβορί για να σηκώσει την πρώτη Ekstraklasa της ιστορίας της!

Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα της χώρας στον 1ο γύρο, δικαίως πήγε στη διακοπή με διαφορά 9 πόντων από τη 2η Λέγκια, έχοντας την καλύτερη επίθεση (35 γκολ) και την καλύτερη άμυνα της λίγκας (12 γκολ)! Με 9 σερί νίκες έκλεισε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, αήττητη στα 12 τελευταία ματς (11-1-0), ενώ στην Τσεστόχοβα έχει ρεκόρ 11-1-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης!

Ο αναμορφωτής του συλλόγου Μάρεκ Παπζούν δεν επαναπαύτηκε στο +9 κι έκανε δύο καλές προσθήκες, απέκτησε τους Ζαν Κάρλος Σίλβα (μέσος – Πογκόν) και Γκριζκίεβιτς (στόπερ – Πάντερμπορν). Αποχώρησαν οι Σορέσκου (μέσος), Νιεβούλις (στόπερ), ενώ δανεικοί παραχωρήθηκαν δύο πιτσιρικάδες.

Ανέτοιμος να αγωνιστεί ο Βντόβιακ (μέσος), δύσκολα θα προλάβει ο Τσέμπουλα (μέσος), ενώ οι Τσιζ (μέσος), Γκβίλια (μέσος) προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς και είναι ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΡΑΚΟΒ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Βάρτα Πόζναν – Ρακόβ Τσεστόχοβα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ