26η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μόρκαμ-Ίπσουιτς 1-2.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Όξφορντ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Γουάιλνσκατ στο 34’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντέιβις στο 38’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπράναγκαν στο 83’.

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Ίπσουιτς. Παρά το γεγονός ότι ήταν δημιουργική και απείλησε την αντίπαλη εστία με αρκετές από τις ευκαιρίες της, δεν ήταν αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να βρει μόλις μία φορά δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, ανοίγοντας το σκορ λίγα λεπτά πριν την ισοφάριση, ενώ σκόραραν ξανά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, παίρνοντας εν τέλη τη νίκη.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά στραβοπατήματα του τελευταίου διαστήματος. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, ειδικά αμυντικά είναι φανερό πως έχει πολλά θέματα να λύσει, αφού δέχεται γκολ συνεχώς, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για την απευθείας άνοδο. Μεσοεπιθετικά πιέζει έντονα και είναι παραγωγική σε φάσης, αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό, καθώς της λείπει σε πολλές περιπτώσεις η αποτελεσματικότητα στη τελική της προσπάθεια.

Ίπσουιτς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΡΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τσέλτεναμ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 43ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Βέιρ στο 20’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μέι στο 39’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φίλιπς στο 47’.

Τρίτη σερί νίκη για τη Μόρκαμ με μια αρκετά καλή εμφάνιση. Καλύτερη και στα δύο ημίχρονα, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε εξίσου πίεση από τους φιλοξενούμενους, υποκύπτοντας λίγο πριν την ανάπαυλα, όμως αυτό δεν την πτόησε στη συνέχεια.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει, ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φανερά βελτιωμένη αυτή την περίοδο, εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα της στις τελευταίες αγωνιστικές κάνοντας το 3/3. Σήμερα γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο στη Τσάμπιονσιπ και αυτό είναι για εκείνη μια πρόκληση. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό της από τα μέσα Σεπτεμβρίου, έχει δείξει με την εικόνα της πως μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο, σκοράροντας στις περισσότερες αναμετρήσεις της, ειδικά αν της δοθούν χώροι .

Μόρκαμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ίπσουιτς – Μόρκαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ