4ος όμιλος

*Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο προκρίνονται στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

*Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΑΡΓΚΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κακό το ξεκίνημα της στο παιχνίδι, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι, χωρίς να βρίσκει όμως το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο β’ μέρος, στο οποίο και κυριάρχησε. Ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και είχε πολύ καλές ευκαιρίες να ολοκληρώσει την ανατροπή, αλλά στάθηκε άτυχη, με το 1-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-3-1), σε όλες τις διοργανώσεις. Για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Τσίντια. Μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της, με τα τέσσερα από αυτά να ολοκληρώνονται με under2.5 γκολ.

Μακροχρόνια τραυματίας ο Τούρντα.

ΑΡΓΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 4/5 τελευταία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΑΪΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Κραϊόβα 1948, στο μεταξύ τους ντέρμπι για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από ένα ισορροπημένο 1ο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό λόγω των διακοπών που προκάλεσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, φάνηκε να μην έχει καθαρό μυαλό στο ξεκίνημα του β’ μέρους και το πλήρωσε, μένοντας πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό. Μέχρι να καταφέρει να ανασυνταχθεί, είδε τους φιλοξενούμενους να διπλασιάζουν τα τέρματα τους (0-2 στο 60′). Δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική στη συνέχεια, με το 0-2 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.  

Αυτό ήταν η πρώτη της ήττα μετά από εννέα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Όκνα Μούρες (3η κατηγορία)! Εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια της (3-3-0), σε όλες τις διοργανώσεις, με τα τέσσερα από αυτά να ολοκληρώνονται με g/g.

Εκτός οι Κόλιτς, Μάρτιτς και Μπαντσού.

ΚΡΑΪΟΒΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*3 συνεχόμενα g/g εκτός έδρας.

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΡΓΚΕΣ – ΚΡΑΪΟΒΑ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ