*5η αγωνιστική 

*Νότιος όμιλος.

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στα αντίστοιχα περσινά ματς για το πρωτάθλημα. Σε αμφότερα κέρδισε η Καλλιθέα και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ (3-0, 1-0).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της περασμένης αγωνιστικής, γνώρισε δίκαιη εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κηφισιά. Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική, δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (25′, 48′) και η εικόνα της ήταν προβληματική, σε ακόμη ένα ματς. Μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί και περισσότερα τέρματα, αλλά την κράτησε όρθια αφενός ο κίπερ Στρέζος και αφετέρου η τύχη της.

Μπορεί στα παιχνίδια με Ιεράπετρα και Προοδευτική, τα προβλήματα να κρύφτηκαν κάτω από το χαλάκι, ωστόσο στο πιο σοβαρό τεστ μέχρι τώρα στην σεζόν έμεινε μετεξεταστέα. Η μέτρια εικόνα της σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, είχε ως άμεσο απότοκο την απομάκρυνση του Λεωνίδα Βόκολου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την έλευση του Γιώργου Σίμου, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Κ21. Τραυματίστηκαν στο ματς με την Κηφισιά οι Κύργιας και Ρόσι, σταθερά εκτός με θέματα οι Μάλτσι, Δούμτσης και Κοντοχρήστος.

Καλλιθέα Στατιστικά

*3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με N/G και Under 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ Β

Προηγούμενο ματς: Έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 του αδύναμου ΠΑΟ Ρουφ στα Σπάτα την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ολοκληρωτική επικράτηση που δεν επιδέχτηκε αμφισβήτησης, κατάφερε μέχρι το 66′ να σημειώσει και τα τρία της τέρματα, ενώ μπορούσε να πετύχει και ακόμη περισσότερα αν ήταν λίγο λιγότερο φλύαρη στην τελική της προσπάθεια. Στις καθυστερήσεις, δέχτηκε την μείωση του σκορ από πέναλτι.

Οι πειραματισμοί του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχαν αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι, αν και αυτό δεν μπορεί να είναι σοβαρό δείγμα από την στιγμή που ο ΠΑΟ Ρουφ έχει ρόστερ χαμηλότερης κατηγορίας. Σε κάθε περίπτωση, ήταν σημαντικό για τους νέους παίκτες της «Ένωσης» το γεγονός ότι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Παραμένουν τραυματίες οι Ραντόνια, Τζούντα Γκαρσία και Τρούμπουλος, ενώ έξι παίκτες συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία.

ΑΕΚ Β Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 2/3 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – AEK B στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ