Αμερικανική απειλή για Ισπανία και Βέλγιο

Ανανεώθηκε:
προγνωστικα-μουντιαλ-θαναηλακης

Φοβήθηκε το μάτι μας χτες, με την ήττα της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία και τώρα κοιτάμε διαφορετικά τα παιχνίδια που έρχονται και ψάχνουμε να βρούμε που μπορεί να γίνει η ζημιά στα προγνωστικα μουντιαλ. Αν και νομίζω ότι το πάθημα των Αργεντινών, θα έχει γίνει μάθημα για τα υπόλοιπα φαβορί. Πάντως, οι αποστολές της Ισπανίας και του Βελγίου, που ρίχνονται σήμερα στη μάχη, μπορεί να φανούν δύσκολες, απέναντι στα αμερικανάκια, της έμπειρης Κόστα Ρίκα και του άπειρου, αλλά απρόβλεπτου, Καναδά. Αυτά τα δύο παιχνίδια επιλέξαμε και για τα προγνωστικά μας.

ΙΣΠΑΝΙΑ  –  ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Η Ισπανία, με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του EURO, έδειξε να επανέρχεται στα γνωστά της, στάνταρντς. Είχαμε να δούμε δυνατή Ισπανία, από το Μουντιάλ του 2010, που το είχε κατακτήσει. Όσο για την Κόστα Ρίκα, τη θυμάστε σαφώς, ως αντίπαλο της Ελλάδας, το 2014, όταν μας απέκλεισε στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά, στο καλύτερο Μουντιάλ, της ιστορίας της. Στον όμιλο τότε, είχε βγει πρώτη και αήττητη, παρότι είχε αντίπαλες, τρείς παγκόσμιες πρωταθλήτριες, την Ιταλία, την Αγγλία και την Ουρουγουάη. Από το ρόστερ της, οι γνωστοί, που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι κυρίως αμυντικοί, όπως ο τερματοφύλακας της Παρί ΣΖ, Κέϊλορ Νάβας και οι Οβιέδο, Όσκαρ Ντουάρτε και Σέλσο Μπόρχες, ενώ μπροστά ξεχωρίζει ο πρώην της Άρσεναλ και του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ.

Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι, οι Ισπανοί, παρά τους πολλούς καλούς επιθετικούς που διαθέτουν, όπως ο Μοράτα και ο Φεράν Τόρες, θα δυσκολευτούν να βρούνε εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και ίσως το σκορ να μην ξεφύγει, όπως έγινε με Αγγλία και Γαλλία. Σίγουρα πάντως, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, είναι το φαβορί κι έρχεται από τη σπουδαία νίκη στην Πορτογαλία (1-0), τον Σεπτέμβριο, που της έδωσε την πρωτιά στον όμιλο του Nations League. Η Κόστα Ρίκα ξανάπαιξε πρόσφατα στο Κατάρ, όταν νίκησε στα πλέϊ-οφ τη Νέα Ζηλανδία (1-0) και πήρε την πρόκριση για το Μουντιάλ, έχοντας στον πάγκο της, τον έμπειρο Κολομβιανό, ΛουίςΦερνάντο Σουάρες, ο οποίος έχει ξαναπάει σε Μουντιάλ και με την Ονδούρα και με το Εκουαδόρ.

Κάθε μέρα στο Betarades.gr βρίσκεις τα πιο δυνατά προγνωστικα μουντιαλ 2022

ΒΕΛΓΙΟ  –  ΚΑΝΑΔΑΣ

Το Βέλγιο είναι μία από τις ομάδες, που μπορούν να πάνε κόντρα στα προγνωστικά και να φτάσουν πολύ ψηλά. Θυμίζω ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ, στη Ρωσία, ήταν η ομάδα που απέκλεισε τη Βραζιλία, έδειχνε ικανή, ακόμη και να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά τελικά, έχασε στον ημιτελικό από την Γαλλία και πήρε τον μικρό τελικό, κόντρα στην Αγγλία. Αυτή είναι η 5ησερί μεγάλη διοργάνωση που μετέχει (2 Μουντιάλ και 2 EURO) και πάντα έφτανε στους «8». Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τη «χρυσή γενιά» της χώρας, να παίξει στον τελικό. Πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές, με τον «δαίμονα» Ντε Μπρόϊνε, κινητήριο μοχλό, αλλά χωρίς τον τραυματία Λουκάκου, σε αυτό το ματς. Και πάλι, κόντρα στον Καναδά, έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό είναι μόλις το δεύτερο Μουντιάλ στην ιστορία των Καναδών, που δεν έχουν την εμπειρία και σίγουρα δεν έχουν και δημοφιλή ονόματα στο ρόστερ τους.

Ο Αλφόνσο Ντέϊβις της Μπάγερν, ο Ντέϊβιντ της Λιλ και ο Χάτσινσον της Μπεσίκτας, δεν νομίζω να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά το ότι τερμάτισαν πρώτοι στα προκριματικά, πάνω από Μεξικό και Η.Π.Α., σίγουρα θα έχει θορυβήσει τους αντιπάλους τους. Στην ομάδα είναι και ο Κορνέλιους του Παναιτωλικού. Ο Άγγλος προπονητής, Τζον Χέρντμαν, είναι σχεδόν εθνικός ήρωας στον Καναδά, αφού μέσα σε δύο χρόνια, ανέβασε 39 θέσεις, την Εθνική ομάδα στην κατάταξη της ΦΙΦΑ και φυσικά την οδήγησε σε Μουντιάλ, μετά από 36 χρόνια (1986). Παρεμπιπτόντως, είναι ο μοναδικός προπονητής ποδοσφαίρου στον κόσμο, ο οποίος έχει οδηγήσει σε πρόκριση σε Μουντιάλ, τις Εθνικές ομάδες, ανδρών και γυναικών, μιας χώρας!

Διάβασε κάθε μέρα στο Betarades.gr τα πιο δυνατά προγνωστικα μουντιαλ 2022

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Βάση των προγνωστικών των μπουκμέϊκερς, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των ομίλων, η κατάταξη στον Ε’  όμιλο (κλείνει στις 15:00, θα είναι -θεωρητικά- η εξής (σε παρένθεση οι αποδόσεις για την τελική κατάταξη): 1) Ισπανία (1.83), 2) Γερμανία (2.10), 3) Ιαπωνία (15.00) και 4) Κόστα Ρίκα (51.00). Και στον ΣΤ’  όμιλο (κλείνει στις 12:00): 1) Βέλγιο (1.61), 2) Κροατία (3.25), 3) Μαρόκο (11.00) και 4) Καναδάς(13.00). Δεν με τραβάει κάτι από αυτούς τους ομίλους, αντιθέτως, βλέπω κάποιες καλές αποδόσεις για πρόκριση ομάδων, που έχουν παίξει ήδη το πρώτο τους παιχνίδι. Η Σαουδική Αραβία για παράδειγμα, έχει απόδοση 2.10 για να περάσει στην επόμενη φάση και η Σενεγάλη 2.62. θα το έπαιρνα το ρίσκο.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Ισπανία  –  Κόστα Ρίκα: «under 2.5»  (2.20)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ισπανία  –  Κόστα Ρίκα: «Χ/1  ημίχρονο/τελικό»  (3.60)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βέλγιο  –  Καναδάς:  «G/G»  (1.80)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βέλγιο  –  Καναδάς: «1 & over 2.5»  (2.30)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακροχρόνια

Σενεγάλη: Να προκριθεί στην επόμενη φάση  (2.62)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σαουδική Αραβία: Να προκριθεί στην επόμενη φάση  (2.10)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Διάβασε επίσης στο betarades.gr:

🏆 Μουντιάλ 2022
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast