29η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Η Γιατάι δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (5-3-0).

ΓΟΥΧΑΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με 1-2 απέναντι στη Σενζέν, την περασμένη αγωνιστική. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μπρούνο Βιάνα μόλις στο 3ο λεπτό, έβγαλε αντίδραση και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρα παιχνιδιού. Μέτριο ποιοτικά το β’ μέρος, χρειάστηκε ένα πέναλτι για να χωρίσει τις δύο ομάδες, με τον Μπράουν να δίνει σπουδαία νίκη στους φιλοξενούμενους στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Νίκη-ανάσα για τη Γουχάν, η πρώτη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τις Γκουανγκτσού Σίτι και Κουανγκτσόοου, με τις οποίες θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 22 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Σταθερά εκτός ο Γουάνγκ.

ΓΟΥΧΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*6 συνεχόμενα over2.5 γκολ.

*G/g στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με 2-3 απέναντι στην πρωτοπόρο Θρι Τάουνς, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο 1ο ημίχρονο, προηγήθηκε σε κρίσιμο χρονικό σημείο (0-1 στο 39′). Δυνατό το ξεκίνημα της στο β’ μέρος, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 50ο λεπτό του παιχνιδιού. Παθητικός ο ρόλος της στο υπόλοιπο παιχνίδι, με τη Θρι Τάουνς να κυριαρχεί και να φτάνει στο 2-2 στο 88′. Η Γιατάι έβγαλε αντίδραση και “έκλεψε” τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+4′).

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιατάι μετά την ήττα με 0-2 από την Κανγκτζού. Σε μία χρονιά που ξεκίνησε με υψηλότερες βλέψεις, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 15 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τιμωρημένος ο Γιουφένγκ Ζανγκ.

ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5+g/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ σε καθένα από τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΟΥΧΑΝ ΖΑΛ – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ