29η αγωνιστική

*Σε ουδέτερη τοποθεσία, στην πόλη Ριζχάο.

*Η Γκουοάν Πεκίνου είναι αήττητη στα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (9-1-0).

ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζεζιάνγκ, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με πολλά νεύρα, αλλά και ευκαιρίες εκατέρωθεν, έμεινε πίσω στο σκορ σε κρίσιμο χρονικό σημείο (1-0 στο 45+2′). Μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε, με τη Ζεζιάνγκ να κάνει το 2-0 στο 62ο λεπτό. Η Γκουοάν δεν απείλησε ιδιαίτερα στη συνέχεια, με το 2-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την προνομιούχο πρώτη τριάδα και την 3η Ζεζιάνγκ. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 18 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Μακροχρόνια τραυματίας ο Γενάρις.

ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*3 συνεχόμενα 2-3 γκολ.

*Over2.5+g/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΤΑΛΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε άνετα τη Χεμπέι με 1-4, την περασμένη αγωνιστική. Κυριάρχησε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα (0-1 στο 16′). Παρά το χαμένο πέναλτι του Τσόνεφ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, δεν πτοήθηκε και διπλασίασε το προβάδισμα της στο 67ο λεπτό, με τη Χεμπέι να μειώνει προσωρινά σε 1-2 δέκα λεπτά αργότερα. Απάντησε άμεσα, κάνοντας το 1-3 στο 81′, με το τελικό 1-4 να διαμορφώνεται πέντε λεπτά αργότερα. 

Αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (3-2-0). Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 16 από τις 28 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό από τον κόουτς Ξιέ οι Τονγκ Λέι, Χουανχουάν Σαν και Γου Γουέι, που ήρθαν σε ρήξη με τη διοίκηση της ομάδας. Εκτός και ο Σονγκ.

ΝΤΑΛΙΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ – ΝΤΑΛΙΑΝ ΓΙΦΑΝΓΚ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ