Φάση των “32”

*Μετρούν 2/3 επίσημες αναμετρήσεις με No Goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Σαρλερουά έχει κερδίσει και τα 3 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΣΕΡΕΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 1-2 εντός έδρας, από τη Σιντ-Τράιντεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 44’ αποβλήθηκε ο Μβουέ για τους γηπεδούχους, όμως στο 45+2’ πήραν προβάδισμα με τον Βάγκνερ. Στο 77’ ο Χαγιάσι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 79’ ο Μπρουνό ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Η Σερένγκ δε διανύει περίοδο φόρμας, τα αποτελέσματά της τελευταία δεν είναι θετικά και η πίεση μεγαλώνει. Προέρχεται από την ήττα με αντίπαλο τη Σιντ-Τράιντεν (1-2) εντός έδρας, σ’ ένα παιχνίδι που αναγκάστηκε να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο. Ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα, ενώ συμπλήρωσε έξι αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Μετά την ήττα από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ επίσης με 1-2 η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον προπονητή Ζοσέ Ζανεσάμπ ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι με την έναρξη της τρέχουσας σεζόν. Ντεμπούτο με χρέη πρώτου προπονητή πραγματοποίησε με τη Σιντ-Τράιντεν ο Ζαν-Σεμπαστιάν Λεγκρό. Όσον αφορά την αποστολή, επιστρέφουν οι Ελισόρ, Σισοκό και Σιλά. Τραυματίες οι Ντιτς, Μπα και Λεπουάν. Αμφίβολος ο Μουαντιλμάτζι.

Σερένγκ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*5/8 ματς τελευταία είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 9/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τη Γκενκ, εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα.  Μόλις στο 9’ ο Ονουάτσου με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 35’ έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.  Στο 66’ ο Χέμανς μείωσε προσωρινά σε 2-1, όμως στο 71’ και στο 90+5’ και πάλι ο Ονουάτσου σκόραρε δις και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σαρλερουά δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της πρωτοπόρου της κατηγορίας, Γκενκ (4-1), έχασε με βαρύ σκορ. Οι “Ζέβρες” είναι σε μεταβατικό στάδιο πλέον, αλλά έβγαλε αντίδραση μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Άντβερπ με σκορ 1-0, εντός έδρας. Για την ώρα πορεύστεαι με τον υπηρεσιακό Φρανκ Ντεφάις, ενώ τα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φελίς Μαζού που πρόσφατα απολύθηκε από την Άντερλεχτ και στο παρελθόν έφτιαξε το όνομά τους στις “Ζέβρες”. Παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και έχει ανάγκη τους βαθμούς, συνεπώς, είναι πολύ πιθανό να εστιάσει στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Έουεν. Στο αγωνιστικό σκέλος, συνεχίζει εκτός δράσης ο Φαν Κλέιμπουτ, αλλά και ο στόπερ Κνέζεβιτς, λόγω τραυματισμών. 

Σαρλερουά Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*7/10 παιχνίδια είχαν γκολ εκατέρωθεν

*Σκοράρει σε 9/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Σερένγκ – Σαρλερουά στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ