Κουπόνι Μπάσκετ (29/10): Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ 12 Απριλίου 2019

5190.ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ – ΜΑΝΙΣΑ (13:00)

Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» έχοντας τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, και δύο εξ αυτών για την Ευρώπη, ενώ η ήττα ήταν στο καλάθι εκτός έδρας από την Κόνιασπορ.

Απέναντι τους η Μανίσα, που είναι μάλλον σε… κακό φεγγάρι έχοντας δύο σερί ήττες και με διαφορά. Έχασε από τη Φενέρ εντός έδρας με 58-93 και μέσα στην Τόφας 90-69, οπότε είναι προφανές το συμπέρασμα ότι η έδρα, που έτσι κι αλλιώς η Γκαζιαντέπ έχει, θα έχει τον πρώτο λόγο. Δεν αξίζει το 1.21 και το +9.5 να ασχοληθούμε…


5191.ΤΟΦΑΣ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (15:30, COSMOTE SPORT 7HD)

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φαίνεται πως βρίσκει τα «πατήματά» της έχοντας τρεις σερί νίκες, σε Τουρκία και Ευρώπη, και μάλιστα πειστικές. Διέσυρε τη Φάλκο Σομπατέλι (90-63) και νίκησε στο ντέρμπι την Καρσίγιακα μέσα στην έδρα της με 72-83 και πιο πριν 90-69 τη Μανίσα.

Η Μπεσίκτας με το νεανικό ρόστερ έκανε τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στην έδρα της Γαλατασαράι  (67-74) καθώς πριν είχε 4 σερί ήττες, αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση στην τουρκική Λίγκα.

Σε κάθε περίπτωση η Τόφας έχει τον πρώτο λόγο, είναι σε καλό momentum και έχει και την έδρα, αλλά τα lines είναι υψηλά για ένα θεωρητικά ντέρμπι που μπορεί να είναι το παιχνίδι. Ίσως το άσος και under να ήταν μια επιλογή…


5055.ΑΕΚ – ΑΡΗΣ (15:45, EΡΤ 3)

Περισσότερα για το ΑΕΚ-Άρης εδώ.


5056.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (17:00)

Περισσότερα για το Απόλλων Πάτρας – Περιστέρι εδώ.


5192.ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ (18:00)

Αναμένεται ντέρμπι στο παιχνίδι αυτό, καθώς οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας μόνο μία ήττα στα τελευταία επίσημα παιχνίδια τους και με καλές εμφανίσεις παντού. Προφανώς σε ένα ντέρμπι η έδρα παίζει έναν κάποιον ρόλο.

Η Τουρκ Τέλεκομ προέρχεται από δύο καλές νίκες στο Eurocup, ιδίως αυτή μέσα στο Αμβούργο (83-88) και μετά μέσα στην έδρα της επί της Χαποέλ Τελ Αβίβ με 89-77 με 18 πόντους του Γάλλου Μπουτέιγ και double double του Τζέριαν Γκραντ (πρώην Προμηθέας) με 12 πόντους και 10 ασίστ.

Η Κόνιασπορ είναι απ’ τις ομάδες έκπληξη του τουρκικού πρωταθλήματος, έχοντας μόνο μία ήττα από τη Φενέρ κι αυτή δύσκολα. Κέρδισε στο τελευταίο της ματς τη Γκαζιαντέπ με 78-76 με 17 πόντους του Αμερικανού Έντι και double double του Σουλεϊμόν (14-10) και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Προβάδισμα στην έδρα, αλλά δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω…


5044.ΒΟΝΝΗ – ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ (19:00)

Περισσότερα για το Βόννη – Γκέτινγκεν εδώ.


5045.ΟΥΛΜ – ΜΠΑΙΡΟΙΤ (19:00)

Δε μας τα λέει και πολύ καλά η Ουλμ έχοντας σερί ήττες και κακές εμφανίσεις, ενώ θεωρητικά ξεκίνησε με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Δεν της «βγαίνουν» οι Αμερικανοί και σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους, έχοντας απέναντι μια ομάδα που είναι μέτρια, αλλά προέρχεται από δύο σερί νίκες.

Η Μπαϊρόιτ έχει μία νίκη για το πρωτάθλημα επί της Κράιλσχαϊμ με 99-77 και μία στο κύπελλο επί της Χάιντελμπεργκ εκτός έδρας κιόλας, δείγμα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Όλα αυτά μας οδηγούν να αποφύγουμε ποντάρισμα σε ένα παιχνίδι, όπου το κίνητρο των γηπεδούχων εξισορροπείται από το ντεφορμάρισμά τους…


5173.ΓΡΑΝΑΔΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ (19:00)

Δυο ήττες σερί από καλές ομάδες έχει η Ομπραντόιρο, που πάει να τα παίξει όλα για όλα στην δυνατή έδρα της νεοφώτιστης Γρανάδα, που δεν τα πάει κι άσχημα για ξεκίνημα στη Liga Endesa. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς, με ήττα στο τελευταίο από τη Γκραν Κανάρια, κέρδισαν όμως με 99-84 την ανεβασμένη Μπιλμπάο στην έδρα τους, δείγμα ότι εκεί είναι δυνατοί.

Δύσκολο ματς και για τους δύο, και απαιτητικό, αφού έχουν παρόμοιους στόχους, που αφορούν στην παραμονή στην κατηγορία. Ήδη οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 3-2 και αισθάνονται καλύτερα, μια που υπάρχουν ομάδες με 0 ή 1 νίκη, ενώ η Ομπραντόιρο έχει 2 νίκες σε 5 ματς.

Προβάδισμα στην έδρα, αλλά καλύτερα να μην μπλέξουμε, αφού θα υπάρχει άγχος εκατέρωθεν…


5174.ΜΑΝΡΕΣΑ – ΜΠΡΕΟΓΚΑΝ (19:00)

Περισσότερα για το Μανρέσα – Μπρεογκάν εδώ.


5070.ΣΑΣΑΡΙ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (19:00, COSMOTE SPORTS 7 HD)

Περισσότερα για το Σάσαρι – Βίρτους Μπολόνια εδώ.


5060.ΠΑΟΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ (19:15, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το ΠΑΟΚ – Ιωνικός εδώ.


5048.ΧΑΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (21:30)

Αν η Όλντενμπουργκ θέλει να αρχίσει να ξεχωρίζει στη μάχη για την πρώτη εξάδα της BBL θα πρέπει να κερδίζει σε έδρες όπως αυτή της Χάιντελμπεργκ, που είναι μια μέτρια ομάδα, που γίνεται λίγο καλύτερη στο «σπίτι» της.

Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς έχουν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα, κι αυτή η ήττα έγινε εντός έδρας από την Άλμπα. Ακολούθησαν δύο νίκες με Βούρτζμπουργκ εκτός και Ουλμ εντός, ενώ και οι γηπεδούχοι έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Βερολίνο απ’ την Άλμπα.

Κέρδισαν εκτός έδρας προηγουμένως μέσα στο Μπραουνσβάινγκ για το κύπελλο, στην παράταση, και γενικά είναι μια ομάδα που παλεύει και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Γι’ αυτό και δε θα ασχοληθούμε με τον αγώνα, αν και το διπλό είναι πιο κοντά…


5049.ΤΣΕΜΝΙΤΖ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ  (21:30)

Δύσκολα τα πράγματα και για τις δύο ομάδες, που δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και στοχεύουν πλέον στο να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα απ’ τις τελευταίες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι είναι σε χειρότερη κατάσταση, με δύο ήττες σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη έχασαν και για το FEC από την Γκαλίλ Ελιόν με 78-73.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια νίκη, στην παράταση, μέσα στο Βούρτζμπουργκ με 113-117, και έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα εντός έδρας στο τέλος με 77-79 από τη Φρανφούρτη.

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε αυτός ο αγώνας ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες που μπορούν να κάνουν το… οτιδήποτε σε μια βραδιά…


5071.ΜΠΡΕΣΙΑ – ΠΕΖΑΡΟ (21:30)

Δυνατό ντέρμπι στην Ιταλία με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν απ’ τη μέση της βαθμολογίας, όπου όμως είναι και οι φιλοξενούμενοι της Πέζαρο. Αμφότεροι έχουν από 2 νίκες σε 4 ματς, και μάλιστα, στους τελευταίους αγώνες κερδίζουν ή χάνουν δύσκολα. Δείγμα αστάθειας, αλλά απ’ την άλλη μαχητικής διάθεσης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την Ουλμ μέσα στη Γερμανία στην παράταση (90-98) και έχασαν 82-81 στην έδρα της Μπρίντιζι, για το πρωτάθλημα.

Η Πέζαρο έχασε απ’ τη Νάπολι στην παράταση (99-97) και νωρίτερα απ’ την Τορτόνα με 81-73 και σήμερα θα είναι σκληρός αντίπαλος για τους θεωρητικά ανώτερους γηπεδούχους. Έχει όμως δύο απουσίες, του έμπειρου Ντελφίνο και του γκαρντ Ταμπόνε, κάτι που κάνει το έργο της ακόμη πιο δύσκολος. Δε χρειάζεται να πληρώσουμε για να δούμε μια νίκη των γηπεδούχων σε κακές τιμές.


5175.ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ (21:45, COSMOTE SPORT 4HD)

Περισσότερα για το Γκραν Κανάρια – Τενερίφη εδώ.


5176.ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (21:45)

Δύο ήττες σε πέντε ματς έχει σε Ισπανία και Ευρώπη η Μπανταλόνα, που υποδέχεται σήμερα την ουραγό της βαθμολογίας, Σαραγόσα, η οποία αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο «καλές» νίκες, μία για το EuroCup μέσα στη Λιουμπλιάνα επί της Τσεντεβίτα και με διαφορά (78-100) και μία για την Λίγκα με την Μάλαγα με 74-65.

Η Σαραγόσα παλεύει, αλλά δεν τα καταφέρνει μέχρι στιγμής να κερδίσει. Έχασε μάλιστα εντός έδρας απ’ τη Φουενλαμπράδα σε μια οδυνηρή, όπως φαίνεται, ήττα και πλέον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται νίκες «υπέρβαση» όπως ίσως σήμερα, κάτι που θα ισοδυναμεί με θαύμα. Δε θα ασχοληθούμε για να μάθουμε αν το κατάφερε. Δύσκολα…