*3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία πέναλτι, με όποια ομάδα την κερδίζει να παίρνει έναν βαθμό επιπλέον.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Πορτ Βέιλ με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πιρτ-Χάρις στο 14’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κάρτζιλ στο 37’. Το 1-2 πέτυχε ο Οντουμπέκο στο 78’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάρισον από την άσπρη βούλα στο 88’.

Ένα σημαντικό τρίποντο έχασε μέσα από τα χέρια της η Φόρεστ Γκριν. Μπήκε δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει «ασφαλές» προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, με τους γηπεδούχους να πιέζουν έντονα και να καταφέρνουν όχι μόνο να μειώσουν, αλλά και να φέρουν το ματς στα ίσα.

Να μην ηττηθεί χρειάζεται σήμερα προκειμένου να είναι βέβαιη πως θα συνεχίσει την πορεία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να πάρει ρεβάνς μετά το διασυρμό που δέχθηκε την περασμένη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο αυτό. Σε πολύ μέτρια κατάσταση παρ’ όλα αυτά, ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες και ίσως έχει την ευκαιρία της στο σημερινό ματς.

Φόρεστ Γκριν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Όξφορντ με σκορ 2-4, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπράναγκαν στο 12’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λογνκ στο 31’. Το 0-3 πέτυχε ο Τζόσεφ στο 44’ και το 0-4 ο ίδιος στο 54’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπράουν στο 65’ και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με τον Κοξ στο 90+2’.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Έξετερ και μάλιστα με εύκολο τρόπο κόντρα στην Όξφορντ. Δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους φιλοξενούμενους και υπέκυψε πολύ εύκολα σε αυτή, δεχόμενη τρία γκολ. Στην επανάληψη μπήκε ξανά νωθρά, με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη ένα γκολ, ενώ στη συνέχεια μείωσε, αφού βρήκε σε αδράνεια την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μονόδρομος η νίκη προκειμένου να είναι βέβαιη πως θα προκριθεί, όμως δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την εικόνα της στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία φάνηκε να μην μπορεί να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί 8 γκολ σε μόλις δύο ματς. Μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και αυτό την καθιστά άκρως επικίνδυνη, ενώ πρόσφατα πέρασε από αυτό το γήπεδο στα πλαίσια του πρωταθλήματος, θριαμβεύοντας (0-4).

Έξετερ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Φόρεστ Γκριν – Έξετερ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ