Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: ESL Pro League (27/09)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Betarades με την τελική φάση του ESL Pro League να ξεκινά σήμερα, αγώνες νοκ άουτ για τους 12 καλύτερους με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή. Πόντοι για το world ranking, $1m έπαθλο αλλά και γόητρο είναι τα έπαθλα για τον νικητή ενώ η κακή φόρμα των μεγάλων φαβορί μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Δύο αναμετρήσεις για σήμερα με το Faze – Complexity να μην έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον μιας και οι Faze θα περάσουν περίπατο, το 1,10 – 6.00 δεν αφήνει και μεγάλα περιθώρια αμφισβήτησης. Θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση Liquid – Fnatic που έχει ψωμί ενώ θα ποντάρουμε και νικητή διοργάνωσης σε εξαιρετικά odds. Πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

➡️ Κάθε μέρα στο Betarades.gr βρίσκεις τα πιο HOT προγνωστικα στοιχημα

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

ESL Pro League – Νικητής

Γιατί Vitality και γιατί τώρα είναι το ερώτημα και θα προσπαθήσω να το τεκμηριώσω. Ασταθής ομάδα με τεράστιο ταλέντο αλλά καμία αξιοπιστία, η μεταγραφή του Sphinx άλλαξε πολλά όμως και είναι εμφανές από την πρώτη θέση του ομίλου με Natus Vincere – Ninjas in Pyjamas μέσα! Δεύτερον όπως μπορεί να δεί κάποιος στο διάγραμμα ξεκινάνε από την φάση των 8 και αντιμετωπίζουν τον νικητή FURIA – Outsiders, δύο πολύ καλές ομάδες αλλά αντικειμενικά κατώτερες. Ουσιαστικά χρειάζονται μια μόλις μεγάλη νίκη στα ημιτελικά για να βρεθούν τελικό, κόντρα στους Natus Vincere είναι το χειρότερο σενάριο αλλά αμφιβάλλω αν θα φτάσει ως εκεί η ομάδα του S1mple. To 5,50 απόδοση είναι τουλάχιστον value ενώ αν συνυπολογίσουμε πως αφού το έχουμε μακροχρόνιο δεν θα το ποντάρουμε μεμονωμένα κερδίζουμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Team Vitality λοιπόν κύριοι με την ελπίδα Zywoo- Sphinx να σηκώσουν το πρώτο ESL Pro League της καριέρας τους.

Εκτίμηση :

  • Νικητής του ESL Pro League η Team Vitality με απόδοση 5,50 στην bet365.

Team Liquid vs Fnatic (16:30)

ESL Pro League με 2 ομάδες που είναι έτσι και αλλιώς ευχαριστημένες που έφτασαν στην τελική φάση του μεγαλύτερου θεσμού. Οι Team Liquid έχουν και το roster για συνέχεια αλλά όχι την σταθερότητα. Ο Yekindar ήταν εξαιρετική μεταγραφή και με αξιόπιστο Ose θα περάσουν και από τους Fnatic, όχι εύκολα όμως … Nuke – Ancient και Vertigo έχουν το πάνω χέρι οι Σουηδοί και δεν βλέπω να χάνουν τον χάρτη επιλογής τους, επομένως η αναμέτρηση ξεκινάει από το 1-1 και βλέπουμε. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που καλό είναι να την γνωρίζεται πριν επιλέξετε οτιδήποτε, οι Fnatic έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα 12 μέρες ενώ οι Team Liquid μόλις 2 μέρες …

Εκτίμηση :

  • Over 2.5 χάρτες με απόδοση 2,02 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

➡️ ΕΔΩ θα μάθεις όσα πρέπει να ξέρεις πριν παίξεις στο app της bwin greece