*5η αγωνιστική.

*Μόλις ένα «διπλό» στα τελευταία 15 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το πήρε ο Αστέρας Τρίπολης το 2018 (0-2).

*Οι δύο ομάδες έρχονται από οκτώ διαδοχικά μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Ελλάδας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ροσέρο το 1-0 στο 2’, ισοφάρισε ο Μουτίνιο για τον Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις. Το 2-1 ο Εραμούσπε στο 73’ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατώτερος των περιστάσεων την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπέστη ήττα 2-1. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε εξαιτίας της κακής εμφάνισης του δεύτερου μέρους, σ’ αυτό το διάστημα ο ΠΑΣ έβγαλε επιθετικότητα και είχε ευκαιρίες, παρότι δεν είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Είχε τις μεγάλες φάσεις του δεύτερου 45λεπτου, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από νωρίς, αλλά τελικά βρήκε το 2-1 στο 73’ με τον Εραμούσπε. Στο πρώτο ημίχρονο το σκηνικό ήταν μοιρασμένο, ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο δεύτερο λεπτό, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε απ’ το πουθενά στις καθυστερήσεις.

«Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί. Το θέμα είναι ότι είδαμε την ομάδα έτσι όπως δεν την είχαμε ξαναδεί ως τώρα και αυτό θα μας βάλει σε μεγάλη σκέψη. Το σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις να διεκδικεί πράγματα και σήμερα δεν το διέκρινα αυτό», είπε ο κόουτς Ταουσιάνης. Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του μετά το 1-0 απ’ τον Παναθηναϊκό, τρίτη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), ο μοναδικός κερδισμένος πόντος ήρθε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Ιωνικό.

Τέσσερα εκτός έδρας ματς έπαιξε ο Λεβαδειακός, καθώς το γήπεδο του δεν ήταν έτοιμο, σήμερα κάνει πρεμιέρα στη Βοιωτία. Επιστρέφει ο Βινίσιους (Αμυντικός, 3).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/8 Under 2.5 σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Είχε 5/8 2-3 Goal σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στον Άρη. Το 0-1 ο Γκρέι στο 20’, το 0-2 έκανε ο Εμπακατά στο 60’. Με δέκα παίκτες απ’ το 77’ ο Άρης λόγω της απευθείας αποβολής του Ματέο Γκαρσία για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Δεν είχε ουσία κόντρα στον Άρη, έβγαλε αρκετές φάσεις, τις περισσότερες απ’ όλα τα φετινά ματς, αλλά ήταν άστοχος. Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 20’ χάρη στην ποιότητα των παικτών τους, τη στιγμή που ο Αστέρας έφτανε με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα χαλούσε στην τελική απόφαση, είτε ήταν πάσα, είτε εκτέλεση. Είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στην έναρξη του δεύτερου μέρους (ο Εμπακατά απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή δύο φορές!), το 0-2 στο 60’ έκανε πολύ δύσκολη την αποστολή των Αρκάδων, που είχαν αρκετά θέματα με τους ταχείς παίκτες του Άρη, εκτέθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις. Δικαιούταν ένα γκολ ο Αστέρας, αλλά με τέτοια άμυνα, δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις.

«Μας έλειπε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτή είναι η διαφορά. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα, εκεί δείχνεις τον χαρακτήρα σου. Προσπαθούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και βλέπω πόσο δύσκολο είναι. Το έχω συγκρίνει με αυτοκίνητο, που όταν οδηγάς πολλά χρόνια και μετά μπαίνεις σε αυτόματο, κάνεις κινήσεις που δε χρειάζονται», είπε ο κόουτς Μεταξάς. Πρώτη ήττα για την ομάδα του μετά τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Βόλο (3-3 εκτός), Ολυμπιακό (0-0 εντός) και Λαμία (0-0 εκτός). Διαθέσιμος ο Κρέσπι (Επιθετικός).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από τρία σερί Under 2.5 σε επίσημο επίπεδο.

*Δε σκόραρε στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ