4η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΟΞΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπρίστολ Ρόβερς με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Μαρκίς στο 34’.

Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση για την Όξφορντ. Είχε μεν ευκαιρίες, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Αμυντικά δεν δέχθηκε πίεση, ελάχιστες φορές κινδύνεψε από τους γηπεδούχους, όμως εκείνοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Είναι σαφώς καλύτερη όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, το απέδειξε στα περισσότερα ματς που έδωσε πέρσι, καθώς αγωνίζεται με μεγαλύτερο πάθος και αυτοπεποίθηση. Ακόμα και η άμυνά της έχει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, ο οποίος την έχει βγάλει αρκετές φορές άτρωτη.

Όξφορντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Φόρεστ Γκριν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Κάργκιλ στο 63’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουίκαμ στο 73’.

Στραβοπάτημα μπορεί να θεωρηθεί το ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Λίνκολν, καθώς η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή. Δημιουργική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε να βρει τρόπους ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όμως βρήκε μπροστά της μια συμπαγής άμυνα, την οποία κατάφερε μόλις μία φορά να διαπεράσει. Αντιθέτως, η δική της άμυνα έδειξε το «κλασσικό» της πρόσωπο, αφήνοντας αρκετούς κενούς χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τους εκμεταλλεύτηκαν πλήρως, σκοράροντας εξίσου.

Το αήττητο σερί της θέλει να διευρύνει, αλλά θέλει ιδανικά να αποσπάσει και το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν. Δεν είναι κακή σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, όμως σίγουρα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Σκληρή και στις εξόδους της ή τουλάχιστον αυτό μας έχει δείξει μέχρι στιγμής, αφού διατήρησε το μηδέν και στα δύο επίσημα ματς.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Όξφορντ – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ