* 12η αγωνιστική

* No Goal τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα (26/04): Αλντοσίβι – Ουρακάν 0-2

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ήττα-αποκλεισμός (2-4) από τη Νιούελς στο Κύπελλο. Ο Μαρτίνες στο 14’ έβαλε μπροστά την Αλντοσίβι, οι Μπάλτσι (20’) και Γκάρο (31’) γύρισαν προσωρινά το παιχνίδι για τη Νιούελς, πριν ισοφαρίσει τσο 45’ ο Τομπάρες. Ο Γκάρο σκόραρε ξανά στο 57’ και στο 74’ ο Λέμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι.

Όντως πολυτέλεια αποδείχθηκε το Κύπελλο για την “τιμπουρόν”, την Τετάρτη ο Σομόσα έκανε rotation απέναντι στη Νιούελς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Σε πολύ κακή βραδιά η άμυνά της, έγιναν πολλά λάθη, επιθετικά βρήκε λύσεις παρότι δεν αγωνίστηκε το βασικό δίδυμο των φορ.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από πολύ σημαντικό διπλό στο “Φορταλέσα”, όπου “έκλεψε” τους τρεις βαθμούς στο τέλος από τη Λανούς (0-1), σκοράροντας σε μία από τις ελάχιστες απειλές της. Δεν έφτανε η νίκη ωστόσο για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη στην συνολική βαθμολογία υποβιβασμού.

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/8 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΑΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το παιχνίδι κρίθηκε με αυτογκόλ στο 63ο λεπτό.

Διακόπηκε το αήττητο σερί 9 αγώνων (4-5-0) για την Ουρακάν το προηγούμενο Σάββατο κι έπεσε εκτός προνομιούχων θέσεων για το επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Η Ουρακάν ήταν που είχε την κατοχή, η Χιμνάσια όμως ήταν που απειλούσε νωρίς, είχε τρεις καλές στιγμές, μεταξύ αυτών και δοκάρι. Έκλεισε καλά το πρώτο μέρος η Ουρακάν και συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία. Κόντρα στη ροή του αγώνα, με απίθανο αυτογκόλ προηγήθηκε η “λόμπο” και πήρε το διπλό δίχως τελική στην εστία μετά την ανάπαυλα! Πίεσε στο φινάλε η Ουρακάν, αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν καλά στημένη πίσω από την μπάλα.

Υπάρχει θέμα στο σκοράρισμα για την ομάδα του Νταμπόβε, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σκόραρε μόλις μία φορα και αρχίζει να φαίνεται η έλλειψη βάθους στο ρόστερ της.

ΟΥΡΑΚΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 10/12 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* No Goal τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Αλντοσίβι – Ουρακάν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ