3η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους. 

ΜΕΧΕΛΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Οστάνδη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 17’ ο Ατάνγκα σκόραρε για το 1-0 και στο 43’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Στο 55’ αποβλήθηκε ο Αλμπανέζε για την Οστάνδη και στο 75’ ο Πεϊρέ μείωσε για το τελικό αποτέλεσμα.

H Μέχελεν δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα, υπέστη δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Δείχνει ότι ακόμα… ψάχνεται λόγω και της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, αλλά ενδεχομένως και στην επιθετική συνοχή και αποτελεσματικότητα μετά τη μεταγραφή που πήρε ο Κάιπερς για τη Γάνδη. Η ομάδα του Μπάους έχασε από την Οστάνδη (2-1) εκτός έδρας και το μόνο που κατάφερε στο δεύτερο μέρος, ήταν να μειώσει το σκορ, ενώ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για περισσότερο από μισή ώρα. Στην πρεμιέρα είχε πιο δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσει, έχασε επίσης, από την Άντβερπ με σκορ 0-2. Η διοίκηση έκρινε σκόπιμο να φέρει τον Ολλανδό Κόλιν ντε Γκράαφ ως υπεύθυνο για την συνολική απόδοση των παικτών, εντός κι εκτός γηπέδου, ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα και να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο. Είναι εκτός οι Μπάικερ, Ντάσι, Σβερς, Μράμπτι και Μαλέντε. 

Μέχελεν Στατιστικά

*3/6 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*3/5 ματς τελευταία έληξαν με N/G

*Δέχεται γκολ σε 6/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 εντός έδρας, εναντίον της Ρέιντζερς, στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 27’ ο Τευμά σκόραρε για το 1-0 που ηταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 76’ ο Βανζέρ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ έρχεται από πειστική εμφάνιση και νίκη επί της Ρέιντζερς (2-0), αποτέλεσμα που της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να παλέψει για την είσοδό της στους ομίλους. Ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στην περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, δεν της επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι της και πανηγύρισε μια “καθαρή” νίκη. Το ίδιο συνέβη και στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Χέραρτς επιβλήθηκε της Σαρλερουά εντός έδρας, με σκορ 1-0. Πρώτη νίκη στη φετινή Jupiler League, καθώς στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Σιντ-Τράιντεν εκτός έδρας, με σκορ 1-1. Εκτός οι Φρανσουά, Έκερτ. Στην αποστολή ο νεοφερμένος μέσος Ομάρ Ελ Αζούζι. 

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*3 σερί επίσημα ματς με under 2.5

*2/3 ματς τελευταία είχαν No Goal

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Μέχελεν – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ