23η αγωνιστική

*Με Χ+under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 4 από τις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΣΙΜΙΖΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ουράβα, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να διασπάσουν πρώτοι την αντίπαλη άμυνα, παίρνοντας το προβάδισμα σε κρίσιμο χρονικό σημείο (42′). Η Σιμίζου προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση στο β’ μέρος, είχε ευκαιρίες, αλλά το αυτογκόλ του Χάρα (0-2 στο 73′), έβαλε φρένο στις ελπίδες της. Το μόνο που κατάφερε ήταν να διαμορφώσει το τελικό 1-2 στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις ήττες για τη Σιμίζου μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Ναγκόγια. Βρίσκεται, πλέον, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την απευθείας σωτηρία, με παιχνίδι λιγότερο από τη 15η Γκάμπα Οσάκα. Εντός έδρας μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προχώρησε στην απόκτηση του Πίκατσου, από τη Φορτάλεζα, προσθέτοντας έναν ακόμη Βραζιλιάνο στο ρόστερ της. Τραυματίες οι Ρενάτο Ογκούστο, Σουζούκι, Νισιζάβα και Ουμέντα.

Σιμίζου Στατιστικά

*G/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στους Γιοκοχάμα Μαρίνος, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (0-1 στο 18′), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέο Σεαρά. Άμεση η αντίδραση της, με τον Μιγιασίρο να κάνει το 1-1 στο 24′.  Νωθρό το ξεκίνημα των Μαρίνος στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν εκείνοι το προβάδισμα στο 59ο λεπτό. Δεν άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση των Μαρίνος, με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια (0-1-3), σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, στο -11 από την 3η Κασίβα, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα. Χωρίς νίκη στα τελευταία 4 εκτός έδρας παιχνίδια της (0-2-2), με τα τρία από αυτά να ολοκληρώνονται με over3.5 γκολ.

Πήρε δανεικό τον Κεόν-Γου Μπακ από την Ποχάνγκ. Με πλήρες ρόστερ ταξίδεψε για τη σημειρνή αναμέτρηση.

Σάγκαν Τόσου Στατιστικά

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΙΜΙΖΟΥ – ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ