*Πλέι-οφ Προβιβασμού.

*Τελικός, μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χάντερσφιλντ-Νότγχαμ Φόρεστ 0-2.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Νότιγχαμ Φόρεστ-Χάντερσφιλντ 0-1.

*Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 1998/1999.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Λούτον με σκορ 1-0, στα πλαίσια των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού στη Πρέμιερ Λιγκ. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Ρόουντς στο 82’.

Είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση η Χάντερσφιλντ απέναντι στη Λούτον. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να απειλήσουν την εστία της στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, η αμυντική της λειτουργία ήταν σταθερή και συμπαγής, διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Στην επανάληψη μπήκε πιο αποφασισμένη δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες, καταφέρνοντας σε μία από αυτές να πετύχει το γκολ που της χάρισε εν τέλη την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Με τρομερά ανεβασμένη ψυχολογία θέλει ιδανικά να συνεχίσει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Μια εξαιρετική χρονιά για εκείνη θέλει φυσικά να την ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως ξέρει πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Συνηθίζει να αγωνίζεται πιο αμυντικά, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις και αυτό αναμένουμε να συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι, καθώς αντίστοιχα η αντίπαλός της θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις της. Πολύ μεγάλο και σημαντικό ρόλο θα παίξει  σταθερότητα που θα έχει αμυντικά, καθώς οποιοδήποτε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για την εξέλιξη του ματς. Θετικό για τον Κάρλος Κορμπεράν είναι το γεγονός πως όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι, όμως μερικοί από αυτούς δεν θα είναι εύκολο να αγωνιστούν, καθώς έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάτι Πίρσον, ο οποίος θα είναι αμφίβολος ως την έναρξη της αναμέτρησης.

Χάντερσφιλντ Στατιστικά

*Το G/G επιβεβαιώθηκε στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-2, στα πλαίσια των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού στη Πρέμιερ Λιγκ. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Τζόνσον στο 19’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκιμπς-Γουάιτ στο 47’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Φλεκ στο 75’. Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, αφού το σκορ παρέμεινε ίδιο στην παράταση, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να παίρνει την πρόκριση με σκορ 3-2.

Αναποτελεσματικότητα έδειξε η Νότιγχαμ Φόρεστ στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ως τώρα στη σεζόν με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρ’ όλο που εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που βρήκε παίρνοντας το προβάδισμα, στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεσαν πολύ έντονα και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Στην παράταση υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με καμία από αυτές να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ψυχοφθόρος διαδικασία των πέναλτι έβγαλε νικήτρια τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία χρειάστηκε να ευστοχήσει μόλις σε 3 από αυτά.

Τα λάθη του προηγούμενου αγώνα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να αποφύγει προκειμένου να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση. Έδειξε χαρακτήρα στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών, όμως στον επαναληπτικό έβγαλε αστάθειες αμυντικά, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει επί εποχής Κούπερ. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε και βρίσκεται στο σημερινό τελικό και όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο να πάρουν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Απέτυχε να πάρει την απευθείας άνοδο στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ λίγες μέρες πριν τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως τώρα θέλει να πάρει «εκδίκηση», αποδεικνύοντας πως έχει το μέταλλο που χρειάζεται για να κερδίσει τέτοιου είδους αγώνες. Πολύ ευχαριστημένος και εξαιρετικά θετικός είναι ο Στιβ Κούπερ με τις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, αναφέροντας επίσης στη συνέντευξη τύπου πως όλοι οι παίκτες του είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το πολύ μεγάλο αυτό παιχνίδι, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που υπήρξε από τον τελευταίο ημιτελικό.

Νότιγχαμ Φόρεστ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ Φόρεστ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ