Ο Λάμπαρντ παίζει τη χρονιά στη σφηκοφωλιά

Ανανεώθηκε:
θαναηλακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 110522

Πολύ ενδιαφέρουσα και κρίσιμη η σημερινή ημέρα και με Σούπερ Λιγκ, αφού τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κλέβουν την παράσταση, ενώ παίζεται και η προτελευταία αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, όπου μπορείτε να βρείτε καλές αποδόσεις στα παιχνίδια που κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία.

Το ενδιαφέρον μας τράβηξαν δύο παιχνίδια στην Αγγλία, με Έβερτον και Λιντς να παίζουν τα … ρέστα τους, ενώ και στην Ισπανία, η Ατλέτικο κλειδώνει την τετράδα. Χτες, ο Μανέ και η Μπέτις, μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους κι ας ελπίσουμε και τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να έχουν ανάλογη τύχη.

Γουότφορντ – Έβερτον Προγνωστικά

Η Γουότφορντ, υποβιβάστηκε και επίσημα στην Τσάμπιονσιπ και πλέον μπορεί να προγραμματίζει το μέλλον της στην δεύτερη κατηγορία. Η Έβερτον, πέτυχε σπουδαίο, εκτός έδρας, διπλό, κόντρα στη Λέστερ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν η τρίτη νίκη της στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, μετά τις εντός έδρας με Μάντσεστερ και Τσέλσι και γενικά διανύει μια εκπληκτική περίοδο, που την έχει κάνει φαβορί για να παραμείνει στην κατηγορία.

Γουότφορντ – Έβερτον ➡ 2 (απόδοση 1.72)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι βέβαια με 1 μόνο βαθμό διαφορά από τις Λιντς και Μπέρνλι, αλλά έχει και ματς λιγότερο. Κατεβαίνει σήμερα γεμάτη αυτοπεποίθηση και δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάποιο απρόοπτο από την άδεια ψυχικά, Γουότφορντ, η οποία έρχεται από 6 σερί ήττες! Σίγουρα θα θέλει και τη ρεβάνς για το βαρύ 5-2 που υπέστη στο ΓκούντισονΠάρκ, από τις «σφήκες» στον πρώτο γύρο. Στις 4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Έβερτον έχει φύγει 3 φορές νικήτρια και θα ποντάρω σε μια τέταρτη.

Λιντς – Τσέλσι Προγνωστικά

Για να εξηγηθώ, αυτό το παιχνίδι, το επιλέγω καθαρά συναισθηματικά, λόγω της υποστήριξης μου στους γηπεδούχους. Και το επιλέγω, γιατί πιστεύω ότι εδώ έχει την ευκαιρία της, η Λιντς, να πάρει έστω και έναν βαθμό, ο οποίος θα την βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού, πάνω από την Μπέρνλι. Που το στηρίζω; Στο ότι η Τσέλσι έχει μπροστά της τον τελικό κυπέλλου με την Λίβερπουλ, το ερχόμενο Σάββατο και το πιο φυσιολογικό είναι, ο Τούχελ να κάνει αλλαγές και να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού το κύπελλο πλέον είναι ο στόχος που της έχει απομείνει. Την τετράδα στη βαθμολογία, μπορεί να την εξασφαλίσει στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που της απομένουν, με Λέστερ και Γουότφορντ. Εκτός αυτού, διανύει και μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, με μόνο μία νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Παρά τις πολλές απουσίες των «παγωνιών», στις οποίες προστέθηκε και ο τιμωρημένος Άϊλινγκ, πιστεύω ότι αξίζει να ρισκάρουμε στην καυτή έδρα της Λιντς, το «Έλαντ Ρόουντ».

Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Η Ατλέτικο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά τη νίκη της στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ και με μια δεύτερη σερί απόψε, κόντρα στην Έλτσε, ουσιαστικά θα κλειδώσει και τη συμμετοχή της για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτό γιατί θα ξεφύγει με 6 βαθμούς από την 5η Μπέτις, η οποία χτες νίκησε στη Βαλένθια.

Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης ➡ 2» & under 3.5 (απόδοση 2.20)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισχυρό το κίνητρο, η ψυχολογία είναι στα ύψη, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα του Σιμεόνε, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά στον πρώτο γύρο να επιβληθεί των «νεοφώτιστων» με 1-0, με ένα γκολ μάλιστα του Γιορέντε, ο οποίος σήμερα είναι τιμωρημένος, ενώ θα λείψει και ο τραυματίας ΖοάοΦέλιξ. Στην επιλογή μου, θα βασιστώ και στο ότι, στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των Μαδριλένων, δεν έχουν σημειωθεί πάνω από 2 γκολ.

Ολλανδία Προγνωστικά

Απίστευτο αυτό που έχει γίνει στο πρωτάθλημα, αφού δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, έξι ομάδες -μαθηματικά- δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Το παιχνίδι «ζωής και θανάτου» είναι αυτό μεταξύ της 16ης Σπάρτα Ρότερνταμ με την ουραγό Τζβόλε και με δύο βαθμούς να τις χωρίζουν, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται η Βίλεμ. Οι άλλες 3 υποψήφιες για υποβιβασμό και με απόσταση 3 βαθμών από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, , είναι η Φορτούνα Σίταρντ, η Βάαλβικ και η Χέρακλες, με τις δύο τελευταίες να παίζουν μεταξύ τους!

Σπάρτα Ρότερνταμ – Τζβόλε ➡ Χ (απόδοση  3.30)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ρίσκο να ποντάρεις σε τόσο καθοριστικά παιχνίδια, αλλά χρειάζεται κι αυτό κι έχω την εντύπωση, ότι στα δύο ματς που προαναφέραμε, δύσκολα θα υπάρξει νικητής και δύσκολα θα ξεφύγουν και τα γκολ. Θα μπορούσαμε δηλαδή να ποντάρουμε και στην ισοπαλία και στο under2.5. Τόσο η Σπάρτα, όσο και η Τζβόλε, έχουν φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία κι έχουν μόνο μία ήττα, από Τβέντε και Άγιαξ αντίστοιχα. Για Βάαλβικ και Χέρακλες, με 2 βαθμούς να τις χωρίζουν, οι φιλοξενούμενοι εξασφαλίζονται με «Χ», ένα αποτέλεσμα που δεν θα χάλαγε και τους γηπεδούχους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Έλτσε Ατλέτικο Μαδρίτης 2 & under 3.5 (απόδοση 2.20)

Λιντς – Τσέλσι ➡ 1Χ (απόδοση  2.20)

Γουότφορντ Έβερτον 2 (απόδοση 1.72)

Σπάρτα Ρότερνταμ – Τζβόλε Χ (απόδοση  3.30)

ΒάαλβικΧέρακλες Under  2.5  (απόδοση  1.95)

Γουότφορντ – Έβερτον ➡ 2 (απόδοση 1.72)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ