*34η αγωνιστική (τελευταία)

*Στον πρώτο γύρο: Γκρόιτερ Φιρτ – Άουγκσμπουργκ 0-0

*Αδιάφορες βαθμολογικά παρουσιάζονται οι δύο ομάδες.

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (4-0) από την Λειψία. Σκόραραν οι Αντρέ Σίλβα (40′), Νκουνκού (48′, 57′) και Φόρσμπεργκ (64′ πεν.).

Παρά τις τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές που γνώρισε, η Άουγκσμπουργκ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και ξεκίνησε ήδη σχέδια για την επόμενη σεζόν. Καταλυτική αποδείχτηκε η νίκη της στην έδρα της Μπόχουμ (2-0) στις 24 Απριλίου, την προηγούμενη βδομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του αουτσάιντερ στη “Red Bull Arena” γνωρίζοντας τον διασυρμό από την Λειψία (4-0).

“Θέλουμε μόνο τη νίκη με την Γκρόιτερ Φιρτ για να κλείσουμε με θετικό τρόπο την σεζόν”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Βάιντσιρλ. Οι Βαυαροί δεν έχουν κερδίσει καμία από τις 15 τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές κόντρα σε νεοφερμένες ομάδες (οχτώ ισοπαλίες, επτά ήττες), κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στη μεγάλη κατηγορία. Η λογική επιτάσσει ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της σεζόν να παίρνουν φανέλα βασικού.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-1) από την Ντόρτμουντ. Στο 26′ ο Μπραντ άνοιξε το σκορ, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Νγκανκάμ (70′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Μπραντ (72′) και Πάσλακ (77′).

Έχοντας ξεκινήσει τα σχέδια της για την επόμενη σεζόν στη 2. Μπουντεσλίγκα εδώ και μήνες, η Γκρόιτερ Φιρτ έπαιξε ανοιχτά, χωρίς σκοπιμότητα με αντίπαλο την Ντόρτμουντ την προηγούμενη βδομάδα γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-1. Παρέμεινε δίχως νίκη για 11η σερί αγωνιστική, διάστημα στο οποίο συγκέντρωσε μόλις πέντε βαθμούς. Σήμερα ταξιδεύει στη “WWK Arena” για να αντιμετωπίσει την Άουγκσμπουργκ με στόχο να σπάσει το ρόδι μακριά από την έδρα της (τέσσερις ισοπαλίες, 12 ήττες/ 12-47 τα γκολ).

“Προφανώς φανταστήκαμε τελείως διαφορετικά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας, εύχομαι να αποχαιρετήσουμε τους οπαδούς με μία νίκη επί της Άουγκσμπουργκ”, είπε ο βοηθός προπονητή Μιγιάτοβιτς. Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται ο Μπούρχερτ, από εκεί και πέρα ο προπονητής Λάιτλ αναμένεται να παρατάξει τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Άουγκσμπουργκ – Γκρόιτερ Φιρτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ