12η αγωνιστική

*Αήττητη η Καβασάκι στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Σιμίζου (4-1-0).

ΣΙΜΙΖΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας θρίαμβος με 1-4 επί της Σονάν, για την περασμένη αγωνιστική. Έκανε ένα εκπληκτικό εξάλεπτο στο 1ο ημίχρονο, με το σκορ να γίνεται 0-3 από το 32′ μέχρι το 38′. Το β’ μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-3 στο 50′ και το τελικό 1-4 να διαμορφώνεται στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από 7 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τα μπαράζ υποβιβασμού. Δεν έχει νίκη σε 7 εντός έδρας αγώνες στη φετινή σεζόν (0-5-2), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Μοναδική απουσία ο μακροχρόνια τραυματίας Ρενάτο Ογκούστο.

Σιμίζου Στατιστικά

*G/g+over2.5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 1-0 της Κουανγκτσόου Έβεργκραντ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έφτασε στη νίκη ευκολότερα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 14ο λεπτό.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Τζοχόρ επί της Ουλσάν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά, αφού δεν κατάφερε να είναι μία από τις καλύτερες δεύτερες ομάδες. Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -5 από την πρωτοπόρο Κασίμα, με παιχνίδι λιγότερο.

Τραυματίες παραμένουν οι Τζέσιελ και Νομποριζάτο. Λαβωμένοι από το βαρύ πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ οι Οσίμα και Σονγκρασίν, με τη συμμετοχή του τελευταίου στη σημερινή αναμέτρηση να αποφασίζεται τελευταία στιγμή.

Καβασάκι Στατιστικά

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΙΜΙΖΟΥ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ