*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μέιντενχεντ – Στόκπορτ 0-2

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΤΟΚΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Στόκπορτ κέρδισε με 0-2 εκτός έδρας την Ντάγκεναμ, με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης! Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη της, οι τρεις πιο πρόσφατες στο γήπεδό της χωρίς να δεχθεί καν γκολ. Και ειδικά στο γήπεδό της έχει πέντε σερί νίκες, ενώ δεν χάνει εδώ και εφτά παιχνίδια εκεί.

Εχει ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, πλησιάζοντας λίγο πιο κοντά, σε απόσταση βολής συγκεκριμένα στο -2, από την κορυφή και την απευθείας άνοδο,  και ξέφυγε στο +6, από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς για την άνοδο!

Πρόσφατα έχει χτυπήσει ο επιθετικός Κουίγκλεϊ, με τη συμμετοχή του αμφίβολη απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Στόκπορτ κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Ντάγκεναμ, «καθαρίζοντας» πάρα πολύ νωρίς το παιχνίδι, σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο πεντάλεπτο, με τους Πάλμερ (3’), Κολάρ (5’).

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G (δες το στην Betshop)

*Εχει έξι σερί over 2,5 εντός έδρας, 11/14 συνολικά, 7/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μέιντενχεντ κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Χάλιφαξ, ίσως πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της! Και δείχνει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αφού αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, αλλά μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και 10 αγώνες, με εφτά ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Είναι πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας καταφέρει τουλάχιστον να ξεφύγει προσωρινά από την ζώνη του υποβιβασμού, αν και είναι στην τελευταία θέση παραμονής, στην 19η θέση του, αλλά σε σημαντική απόσταση ασφαλείας από αυτήν, στο +7  για την ακρίβεια.

Πρόσφατα χτύπησε ο μέσος Φέρντιναντ που δύσκολα θα παίξει απόψε, ενώ ο επιθετικός Μπλίσετ και ο μέσος Σπαρκς έχασαν τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω κάποιων ενοχλήσεων.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μέιντενχεντ επικράτησε σχετικά άνετα, ίσως και περισσότερο απ’ ότι θα περίμενε, με 1-0 εντός έδρας της Χάλιφαξ, χάρη σε ένα τέρμα του Κέλι στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από την αντίπαλο της.

Μέιντενχεντ Στατιστικά

*Εχει 3/4 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 6/11 under 2,5 εκτός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Στόκπορτ – Μέιντενχεντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ