Με ρίσκο και με γκολ

Ανανεώθηκε:
Μπράιτσον Τσέλσι προγνωστικά

Έχοντας κλείσει την προηγούμενη εβδομάδα με καλές εντυπώσεις και καλά κέρδη ελπίζω για όσους επιλέξατε τα προγνωστικά μας, θα παραμείνουμε και στο ξεκίνημα της καινούργιας στην Αγγλία, που μας πάει πολύ τελευταία. Παιχνίδια από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κι από την Ισπανία, θα έχουμε καθημερινά αυτή την εβδομάδα, ενώ μην ξεχνάτε και τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, αύριο και την Πέμπτη.

Πάμε γερά!

Μπράιτον – Τσέλσι Προγνωστικά

Η δυσκολοκατάβλητη Μπράιτον, η οποία έχει να χάσει από τις 15 Δεκέμβρη κόντρα στην Γουλφς και μετρά 5 παιχνίδια αήττητη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στο στόχο της Τσέλσι, να μην χάσει από τώρα τη μάχη του τίτλου. Είναι 9η στην βαθμολογία, 7 βαθμούς πίσω από την πεντάδα και χτυπάει όλα της τα παιχνίδια, έχοντας μόνο 4 ήττες ως τώρα. Είναι όμως και η μοναδική, που έχει διψήφιο αριθμό ισοπαλιών (10)! Μία από αυτές, ήταν στο μεταξύ τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο κλείσιμο της χρονιάς (29/12), όταν με κεφαλιά του Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις, έπαιρνε το 1-1 από τους «μπλε», οι οποίοι είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Λουκάκου. Το αξιοσημείωτο; Η ομάδα του Πότερ, είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές σε εκείνο το ματς!

Η ομάδα του Τούχελ, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα κλείνει 1 χρόνο στον πάγκο των Λονδρέζων, με την ήττα στο Μάντσεστερ από την Σίτι(1-0), έμεινε 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή και πλέον κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη θέση της στην τετράδα! Αυτή βέβαια ήταν η πρώτη ήττα, μετά από 11 αγώνες αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά οι πολλές ισοπαλίες είναι αυτές που την κράτησαν μακριά από την κορυφή. Η Τσέλσι με τον Τούχελ, δεν έχει χάσει ποτέ δύο σερί ματς και πιστεύω δεν θα γίνει ούτε τώρα. Καίγεται να επιστρέψει στις νίκες, μετά από 3 σερί ματς χωρίς τρίποντο και θεωρώ απίθανο να μην σκοράρει. Όμως και η Μπράιτον, έχει τη δυνατότητα με τους Μοπέκαι Τροσάρ, να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Επίσης, η έφεση που έχουν και οι δύο στις ισοπαλίες, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μία ακόμη απόψε. Είναι βέβαια ρίσκο.

Μπράιτον – Τσέλσι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Ισόβαθμες στην ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ, έχοντας και οι δύο ελπίδες να μπούνε στα μπαράζ της ανόδου, αφού απέχουν 10 βαθμούς από την 6η θέση, ενώ έχουν και οι δύο λιγότερα παιχνίδια από την Μίντλεσμπρο που βρίσκεται εκεί. Την Σέφιλντ την είδαμε πρόσφατα στο κύπελλο, όπου αποκλείστηκε με ήττα 3-0 στην Γουλβς, με 2 γκολ του Ποντένσε. Στη συνέχεια έχασε κι από την Ντέρμπι με 2-0. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη ήττα, μετά από 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Είχε κλείσει μάλιστα τη χρονιά, με την εκτός έδρας νίκη με 1-0, επί της πρωτοπόρου αυτή τη στιγμή, Φούλαμ! Ήταν και η τελευταία φορά που σκόραρε. Αυτή την περίοδο, η γηπεδούχος  Πρέστον, έχει καλύτερη αγωνιστική εικόνα κι αν δεν είχε ισοφαριστεί το Σάββατο στο 86΄ από την Μπέρμιγχαμ (1-1), θα μετρούσε 3 σερί νίκες. Πολύ πιθανή και σε αυτό το ματς η ισοπαλία, αλλά θα προτιμήσω κι εδώ να ποντάρω στα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπράιτον Τσέλσι:   γκολ / γκολ απόδοση 2.00

ΠρέστονΣέφιλντ Γιουν.    over  2,5  γκολ   απόδοση  2.20

Με ρίσκο: Μπράϊτον – Τσέλσι:  Χ  απόδοση 3.92

Με ρίσκο:  ΠρέστονΣέφιλντ Γιουν.   1   απόδοση  2.90

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουν. στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ