*Αγώνας εξ αναβολής

ΧΑΛΙΦΑΞ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Χάλιφαξ πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη, με 4-0 επί της Ιστλεϊ, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ δεν χάνει στα έξι τελευταία παιχνίδια της! Και συνεχίζει να τα πηγαίνει περίφημα στο γήπεδό της, εκεί που έχει μόλις δύο ήττες και 10 νίκες!

Με την τελευταία της νίκη σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο, ούσα σε απόσταση βολής – «αναπνοής», στο +1 συγκεκριμένα, από την δεύτερη θέση, έχοντας όμως και δύο αγώνες περισσότερους. Και έχει ξεφύγει στο +8 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εξακολουθεί να αποφεύγει τιμωρία παικτών της, παρόλο που υπάρχουν πολλοί που είναι στο όριο των κίτρινων καρτών.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Χάλιφαξ κέρδισε με το ευρύ 4-0 εντός έδρας την Ιστλεϊ, ανοίγοντας το σκορ με τον Σλιου στο 22’, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 65’, με τον Αλεν στο 73ο λεπτό να πετυχαίνει το τρίτο γκολ, με τον Γουάρμπαρτον να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 80ο λεπτό.

Χάλιφαξ Στατιστικά

*Εχει 7/10 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Betshop)

*Εχει 7/12 over 2,5 εντός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 7/12 N/G εντός έδρας, 6/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γκρίμσμπι απέφυγε μία πέμπτη σερί ήττα, έχοντας να παίξει από τότε που έφερε 1-1 εντός έδρας με την Χάλιφαξ, αλλά και πάλι δεν κέρδισε, ενώ έχει οκτώ νίκες συνολικά στα 10 τελευταία παιχνίδια της.

Εχει πέσει πλέον στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -5 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -11 από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, εκεί που ήταν πριν λίγους μήνες.

Το μεγάλο διάστημα χωρίς υποχρεώσεις, βοήθησε να γίνουν καλά όλοι οι τραυματίες! Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ ΜακΑτι, παραμένει εκτός λόγω τιμωρίας επιθετικός Τζον – Λιούις που εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γκρίμσμπι έφερε 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Χάλιφαξ, σε έναν αγώνα που μετά από ένα σφιχτό πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι στις αρχές του δευτέρου, όμως δέχθηκε το γκολ από τον Σπενς στο 54’. Και άσκησε έντονη πίεση ως το τέλος, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Μαγκουάιρ – Ντριου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γκρίμσμπι Στατιστικά

*Εχει 8/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 7/13 over 2,5 εκτός έδρας, 5/10 στο πρωτάθλημα.

Χάλιφαξ – Γκρίμσμπι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ