Γκρουπ Δ – 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων

*Στη νοκ-άουτ φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες από τους έξι ομίλους.

*60% πληρότητα στο γήπεδο.

*Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι οι ομάδες χτυπημένες από κρούσματα Covid-19 είναι υποχρεωμένες να παρατάξουν τουλάχιστον 11 παίκτες στο γήπεδο, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαθέσιμος τερματοφύλακας στο ρόστερ. Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να συμπληρώσουν ενδεκάδα, θα χάνουν τον αγώνα με 2-0 στα χαρτιά.

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 3 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Africa

ΝΙΓΗΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στη 19η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, οι “αετοί” ευελπιστούν να φτάσουν στην 4η κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία τους. Διαθέτουν ένα ρόστερ από έμπειρους παίκτες, με ευρωπαϊκές παραστάσεις, αλλά πληγώθηκαν πολύ από την οικειοθελή απουσία του Βίκτορ Όσιμεν από τη διοργάνωση, με τη γραμμή κρούσης τους να πληγώνεται.

Τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι (1-1), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έφτασε ως εδώ τερματίζοντας 1η και αήττητη σε έναν όμιλο όπου αντιμετώπισε τη Σιέρα Λεόνε, το Μπενίν και το Λεσότο. Είχε ρεκόρ 4-2-0, έχοντας σκοράρει 14 γκολ στους 6 αυτούς αγώνες, με τα 4 από αυτά να έρχονται στο εξωπραγματικό 4-4 με τη Σιέρα Λεόνε.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρια, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Νιγηρία Στατιστικά

*4 συνεχόμενα under2.5 γκολ. (Δες το στην Stoiximan)

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μετράει 7 κατακτήσεις Copa Africa -πολυνίκης του θεσμού-και στην 25η συμμετοχή της στη διοργάνωση θέλει να προσθέσει ένα ακόμη στο παλμαρέ της. Με το δύσκολο παιχνίδι του ομίλου στην πρεμιέρα, οι “Φαραώ” έχουν ως μοναδικό στόχο την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση η ήττα στον μικρό τελικό του Arab Cup, από το Κατάρ στα πέναλτι (18/12/21). Έφτασε ως εδώ τερματίζοντας 1η και αήττητη σε έναν όμιλο όπου αντιμετώπισε τα Κομόρες, την Κένυα και το Τόγκο. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο γκρουπ με ρεκόρ 3-3-0, δεχόμενη συνολικά μόλις 3 γκολ στα παιχνίδια αυτά.

Όλο το επιτελείο της βγήκε αρνητικό σε τεστ για τον Covid-19 και αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες για τις ανάγκες της σημερινής αναμέτρησης.

Προηγούμενο ματς: Ήττα στα πέναλτι από το Κατάρ (0-0 καν. διάρκεια)στον μικρό τελικό του Arab Cup.

Αίγυπτος Στατιστικά

*4 συνεχόμενα under2.5 γκολ.

*Ν/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ