*Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νορθ Νάσιοναλ Λιγκ)

Η Κιντερμίνστερ είναι η ομάδα από την χαμηλότερη κατηγορία που συμμετέχει στον συγκεκριμένο γύρο του κυπέλλου, συμμετέχοντας στην Νορθ Νάσιοναλ Λιγκ, ουσιαστικά στην έκτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας της, εντός θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την διεκδίκηση της ανόδου. Όμως είναι και στο -9 από την κορυφή και την απευθείας άνοδο, έχοντας τρεις αγώνες λιγότερους, λόγω της καλής της πορείας στα κύπελλα.

Πάντως αποκλείστηκε από το κύπελλο ερασιτεχνών, εκεί που έχασε με 4-1 από την Μπόστον εκτός έδρας, στον τελευταίο αγώνα που έδωσε, ο οποίος διεξήχθη πριν από τρεις εβδομάδες! Αλλά στο γήπεδό της έχει πέντε σερί νίκες, οι τέσσερις πιο πρόσφατες χωρίς να δεχθεί καν γκολ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κιντερμίνστερ έχασε 4-1 εκτός έδρας από την Μπόστον, σε ένα παιχνίδι που απλά μείωσε σε κάποια στιγμή με τον Γουάιτ στο 68ο λεπτό σε 3-1. Είχε βρεθεί να χάνει με 3-0 από τα γκολ των Ράιτ (12’), Ελιοτ (29’, 59’), πριν δεχθεί και τέταρτο τέρμα από τον Πρέστον στο 80ο λεπτό.

Κιντερμίνστερ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G (δες το στην Betshop)

*Εχει 7/10 N/G εντός έδρας.

*Εχει 7/10 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΝΤΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Τσάμπιονσιπ)

Η Ρέντινγκ «αυτοκτόνησε», καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά τελικά έφερε 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Ντέρμπι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να απομακρυνθεί για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, αν και μακριά από την έδρα της έχασε τον τελευταίο αγώνα, έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες.

Είναι στην τελευταία θέση παραμονής της κατηγορίας της, στην 21η του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με τόσο καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα πίσω της, που αυτή η απόσταση μπορεί να θεωρείται η ελάχιστη απόσταση ασφαλείας.

Μακροχρόνια απόντες λόγω τραυματισμού είναι οι Λούκας Ζοάο (ΕΠ), Τόμας ΜακΙντάιρ (ΑΜ), ενώ με τις εθνικές τους στο Κόπα Αφρικα είναι οι Γιάντομ (ΑΜ), Ράνχαμ (ΑΜ).

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ρέντινγκ έφερε 2-2 εντός έδρας με την Ντέρμπι, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Χόιλετ στο 37’ και στο 56’. Αλλά υποχώρησε αρκετά και αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα η αντίπαλος της να μειώσει με τον Καζίμ – Ρίτσαρντς στο 86’ και να ισοφαρίζει με τον Ντέιβις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ρέντινγκ Στατιστικά

*Εχουν 5/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 6/11 N/G εκτός έδρας.

*Εχει 6/11 over 2,5 εκτός έδρας.

Κιντερμίνστερ – Ρέντινγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ