Τελευταία αγωνιστική

Πλέι-Οφς Πρωταθλήματος

*Σε περίπτωση που ομάδες τελειώσουν τη σεζόν ισόβαθμες, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη είναι οι μεταξύ τους αγώνες.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται χωρίς θεατές.

*Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 8 από τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Γκουοάν Πεκίνου, την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκε δυνατά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, αλλά είχε παθητικό ρόλο στο υπόλοιπο 1ο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν δίκαια το σκορ στο 41′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έκανε το 1-1 στο 52′, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, άντεξε στην πίεση της Γκουοάν στο υπόλοιπο παιχνίδι, με το 1-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Ήταν το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2). Βρίσκεται στην 7η θέση του γκρουπ, όντας βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Έχει σκοράρει στα τελευταία 5 παιχνίδια της.

Τραυματίες οι Τιζιάνγκ Λι (18 συμμ./1 γκολ), Ζενγκζιού Χουάνγκ (18 συμμ.), Ζι-Ζάο Τσεν (15 συμμ./1 γκολ), (Μιάο Τανγκ (10 συμμ.), Ζου (-)και Γιε (13 συμμ./2 γκολ).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Γκουοάν Πεκίνου.

Κουανγκτσόου ΡΦ Στατιστικά

*4 συνεχόμενα g/g. (Δες το στην bet365gr)

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
ΧΕΜΠΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Σενζέν, την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν πολύ κατώτερη των φιλοξενούμενων καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με το έργο της να γίνεται ακόμη δυσκολότερο στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιουνχουά Τσεν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η φιλοξενούμενη διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο 56′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλαν.

Ήταν το 9ο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη (0-3-6), σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ, όντας βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 3 παιχνίδια της.

Τραυματίες οι Ζανγκ Τσενγκντόνγκ (12 συμμ.)και Ζι-Μινγκ Παν (5 συμμ.). Τιμωρημένος ο Γιουνχουά Τσεν (5 συμμ.).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Σενζέν.

Χεμπέι Στατιστικά

*4 συνεχόμενα under2.5 γκολ.

*3 συνεχόμενα n/g.

ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ – ΧΕΜΠΕΙ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ