*21η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Τότεναμ – Γουότφορντ 1-0

*Μόλις μια ήττα υπέστη η Τότεναμ στα τελευταία 17 ματς κόντρα στη Γουότφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ (10-6-1).

*Η Τότεναμ κέρδισε μόλις δύο φορές στις τελευταίες 10 επισκέψεις της στην έδρα της Γουότφορντ (2-5-3).

*Η Γουότφορντ είναι η μοναδική ομάδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ που έχει δεχτεί γκολ σ’ όλα τα παιχνίδια. Η εστία της παραβιάστηκε στα τελευταία 27 ματς της διοργάνωσης, είναι το χειρότερο σερί μετά από εκείνο της Μπέρνλι (29 ματς στο διάστημα 2009-2014).

*Ο Χάρι Κέιν είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ σε παιχνίδια που διεξήχθησαν την Πρωτοχρονιά (5 γκολ).

*Ο Αντόνιο Κόντε (Τότεναμ) είναι αήττητος σε πέντε ματς της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα σε Ιταλούς προπονητές (4-1-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Γύρισε στην αγωνιστική δράση μετά 18 μέρες και φάνηκε αποδιοργανωμένη, υπέπεσε σε τρομερά αμυντικά σφάλματα, αναμενόμενα έχασε στο γήπεδό της απ’ τη Γουέστ Χαμ την Τρίτη. Έκανε την καλύτερη δυνατή έναρξη με το γκολ του Ντένις, ωστόσο στη συνέχεια έκανε τη μία γκάφα μετά την άλλη στο αμυντικό κομμάτι, είχε πολύ αργές αντιδράσεις, δέχτηκε δύο γκολ στο 27’ και το 29’. Το… αποκορύφωμα ήταν η αλληλουχία λαθών στη φάση του κερδισμένου πέναλτι του Μπόουεν για το 1-3 στο 58’, από εκεί και έπειτα η Γουέστ Χαμ διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και κέρδισε δίκαια.

Πέμπτη διαδοχική ήττα για τις «σφήκες», ήταν η έβδομη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-1 εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (1-3 εντός), Τσέλσι (1-2 εντός), Λέστερ (4-2 εκτός), Σαουθάμπτον (0-1 εντός) και Άρσεναλ (1-0 εκτός), στο μεσοδιάστημα επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με 13 πόντους οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 17η θέση, είναι στο +2 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

Αρκετές οι απουσίες, νέο πρόβλημα ο Φεμενία, παραμένει εκτός ο πολύτιμος εξτρέμ Σαρ. Δε θα πάει στο Κόπα Άφρικα ο Ντένις, καθώς η Γουότφορντ αρνήθηκε να του δώσει άδεια μετά το εκτός διορίας αίτημα της ομοσπονδίας της Νιγηρίας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Ο Ντένις το 1-0 στο 4’, ισοφάρισε ο Σούτσεκ στο 27’, το 1-2 έκανε ο Μπενραχμά στο 29’, το 1-3 ήρθε απ’ τον Νομπλ με πέναλτι στο 58’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βλάσιτς στις καθυστερήσεις. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, η Γουότφορντ ήταν τραγική ανασταλτικά.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 7/9 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στη betshop).

*Over 3.5 τα 6/10 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν γίνεται να αισθάνεται ικανοποίηση με το 1-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον την Τρίτη. Δεν είχε σοβαρή λειτουργία στο πρώτο μέρος, δέχτηκε τέρμα πολύ νωρίς, επιθετικά έδειξε λίγα πράγματα, ωστόσο κέρδισε πέναλτι και αποβολή στο 41’, έκανε το 1-1 και όλα έδειχναν ότι πηγαίνουν προς το μέρος της. Στο δεύτερο μέρος είχε κάποιες φάσεις, όπως και ακυρωθέν γκολ, ωστόσο έβγαλε μια γενικότερη νευρικότητα εναντίον της μαζικής άμυνας της Σαουθάμπτον, οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες της ήταν ελάχιστες.

Επιστροφή στις απώλειες έπειτα από δύο σερί νίκες με Γουέστ Χαμ (2-1) και Κρίσταλ Πάλας (3-0), αμφότερες εντός έδρας. Με τον κόουτς Κόντε η Τότεναμ είναι αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ (4-3-0), έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του κλαμπ που δε χάνει στα πρώτα εφτά ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της. Με 30 πόντους τη βρίσκουμε στην έβδομη θέση και το -5 απ’ την τετράδα, έχουσα μάλιστα δύο ματς λιγότερα απ’ την τέταρτη Άρσεναλ. «Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη με τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα μας», είπε ο Κόντε. Παραμένουν εκτός οι Ρομέρο και Σεσενιό, νέο πρόβλημα ο Μπερχφάιν, επιστρέφει ο Λο Σέλσο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Ο Γουόρντ-Πράους το 1-0 στο 25’, ισοφάρισε ο Κέιν με πέναλτι στο 41’. Με δέκα παίκτες απ’ το 39’ η Σαουθάμπτον. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ πίεσε στο δεύτερο μέρος, είχε φάσεις, όμως λίγες ήταν καθαρές.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 8/10 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 Goal στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Γουότφορντ – Τότεναμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ