17η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ρούμπιν Καζάν – Νίζνι Νόβγκοροντ 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Ρωσίας

ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Νίζνι Νόβγκοροντ, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλεξάντερ Κερζακόφ υποδέχθηκε την Κρίλια Σοβέτοφ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε, ενώ παρά την πίεση που δέχθηκε, κατάφερε να αντέξει μέχρι τέλους.

Πρώτος βαθμός μετά από πέντε σερί ήττες, έφτασε στους 15 συνολικά και βρίσκεται στην 15η και προτελευταία θέση. Ηττήθηκε και στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του ο Ντένις Τκάτσουκ, δύσκολα θα προλάβει. Εκτός ομάδος τέθηκε ο Πετρούς Μπουμάλ, που ήρθε σε διαπληκτισμό με τον κόουτς Κερζακόφ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Κρίλια Σοβέτοφ, για το πρωτάθλημα.

Νίζνι Νόβγκοροντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ρούμπιν Καζάν, μετά και τη νίκη επί της Σότσι (1-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λεόνιντ Σλάτσκι υποδέχθηκε τη Ντιναμό Μόσχας, από την οποία και ηττήθηκε με 2-3. Είχε καλή παρουσία μέχρι και τη στιγμή που προηγήθηκε, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, κάπου εκεί όμως το έχασε και δέχθηκε την ανατροπή, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο.

Υποχώρησε έτσι στη δέκατη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 22 βαθμούς, απέχοντας πέντε από την πρώτη τετράδα και έξι από την επικίνδυνη ζώνη. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία εκτός της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έσπασε το πόδι του και θα μείνει εκτός για καιρό ο Μιχαήλ Κόστιουκοφ, ενώ για μετά τη χειμερινή διακοπή υπολογίζεται η επιστροφή του Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Ντιναμό Μόσχας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 18ο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Μπακάεφ (30′) και Ντρέγιερ (πεν. 49′), στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (68′, 85′) για το τελικό αποτέλεσμα.

Ρούμπιν Καζάν Στατιστικά

*Με Goal/Goal και Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Νίζνι Νόβγκοροντ – Ρούμπιν Καζάν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ