*16η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στους προηγούμενους γύρους: Βόλφσμπεργκερ – Αντμίρα 3-0

*Over 2,5 στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΝΤΜΙΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Αντμίρα σε πέντε αγωνιστικές (0-3-2), υποχωρώντας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγούμενη βδομάδα είχε την τύχη με το μέρος της, καταφέρνοντας να φύγει αλώβητη από την έδρα της Σάλτσμπουργκ (0-0).

Απόλυτοι κυρίαρχοι ήταν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν συνολικά 26 ευκαιρίες αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πέντε αποκρούσεις. Παθητικό ρόλο κράτησαν σε όλη τη διάρκεια οι φιλοξενούμενοι. “Η Βόλφσμπεργκερ είναι εξαιρετικά δυνατή ομάδα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Χέρζογκ.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Σάλτσμπουργκ.

ΑΝΤΜΙΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten)

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών η Βόλφσμπεργκερ, γνωρίζοντας τον διασυρμό με 5-1 στην έδρα της Τιρόλ την προηγούμενη βδομάδα. Αποτελεσματικοί παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να αντέξουν την πίεση των αντιπάλων τους. Ανέβασαν στροφές στο δεύτερο και πανηγύρισαν μία δίκαιη επικράτηση.

“Πήραμε ένα καλό μάθημα, εύχομαι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πριν από τρεις βδομάδες”, είπε ο προπονητής Ντουτ που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαουμγκάρτνερ και Ρέτσερ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι άρρωστοι, ευτυχώς δεν βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό. Επιστρέφει ο Λοτσοσβίλι.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (5-1) από την Τιρόλ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Βριόνι (25′, 85′), Σάμπιτζερ (38′), Κόφλερ (62′ αυτ.) και Μίλερ (77′), μείωσε προσωρινά ο Πέρετζ στο 45′.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Αντμίρα – Βόλφσμπεργκερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ