Stoiximan: Πλήθος αγορών στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (27/11)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 19:30, o ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League, με την Stoiximan, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το εμφατικό 0-5 επικράτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Άρη στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” για την δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Τρομερή νίκη για τους Ηπειρώτες, που πέτυχαν δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, έπειτα το 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό. Πλέον κατέκτησε την 4η θέση, με 16 βαθμούς. Στην αναμέτρηση προηγήθηκε από το 5΄ με τον Σνάιντερ, με τους Μιλιντσεάνου (35΄) και Περέα (54΄) να διευρύνουν το σκορ. Ο Εραμούσπε στο 71΄έγραψε το 0-4 από εκτέλεση πέναλτι, και ο Μορέιρα στο 85΄ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Ηττήθηκε εντός έδρας η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, με 2-3 στο ”ΟΑΚΑ” την προηγούμενη αγωνιστική. Το μεγάλο ντέρμπι είχε και για τις δύο ομάδες δράση, ένταση και γκολ. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη κατάφερε να απειλήσει τους αντιπάλους κατά διαστήματα. Με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τα δίχτυα από το πρώτο κιόλας λεπτό, ο Αραούχο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 15΄, βάζοντας και πάλι γκολ στο 79΄, ενώ ενδιάμεσα οι αντίπαλοι σημείωσαν δύο τέρματα στο 34΄και στο 70΄. Είναι στην 2η θέση με -6 από την κορυφή, στους 20 βαθμούς.

Όπως φαίνεται από τις αποδόσεις της stoiximan, τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η ΑΕΚ. Ειδικότερα ο άσος είναι στο 4.20, το ”Χ” στο 3.50, και το διπλό στο 1.90.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα