5η αγωνιστική

*Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση περνά στη φάση των “16”, η δεύτερη παίζει με ομάδα που έρθει ως τρίτη από το Τσάμπιονς Λιγκ και η τρίτη του ομίλου συνεχίζει στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

*Α’ Γύρος: Γαλατάσαραϊ – Μαρσέιγ 0-0

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Γαλατάσαραϊ δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και την έχει επηρεάσει σε επίπεδο πρωταθλήματος κατά κύριο λόγο, αφού είναι εκτός της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (1-2) με ένα τέρμα των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις. Έχασε μετά από τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ έχει παρουσιάσει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και είναι ενδεικτικό ότι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του ομίλου.

Την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στην ισοπαλία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας εντός έδρας, με σκορ 1-1. Στην πρεμιέρα κέρδισε τη Λάτσιο εντός έδρας με 1-0 και για τη δεύτερη αγωνιστική, αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Μαρσέιγ εκτός έδρας και στην τρίτη επιβλήθηκε επί της Λοκομοτίβ στη Μόσχα, με 0-1. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιων. Δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Αρντά Τουράν που λείπει καιρό καθώς και ο αμυντικός Μπουά.

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας από τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 16’ ο Ακτιούρκογλου σκόραρε για το 1-0, όμως στο 31’ ο Εζίλ ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 82’ αποβλήθηκε ο Τισεράν για τους φιλοξενούμενους, όμως στις καθυστερήσεις ο Μιγκέλ Κρέσπο σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γαλατάσαραϊ Στατιστικά

*5/6 ματς με G/G (δες το στη bwin)

*5/6 αναμετρήσεις είχαν “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μαρσέιγ δεν είναι στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Είχε παιχνίδι στην έδρα της Λιόν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως διακόπηκε έπειτα από ρίψη ενός μπουκαλιού από πλευράς των οπαδών των γηπεδούχων, το οποίο βρήκε στο κεφάλι τον Ντιμιτρί Παγέ. Το ματς διακόπηκε αμέσως προσωρινά και στη συνέχεια οριστικά, παρά την προσπάθεια του προέδρου της Λιόν να συνεχιστεί. Η ομάδα του Σαμπαόλι είναι αήττητη για επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, με απολογισμό δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχει σημειώσει νίκη με το πέρας τεσσάρων αναμετρήσεων. Στο τελευταίο, άναδείστηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λάτσιο. Τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές, η πρώτη εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας με 1-1 εντός έδρας και η δεύτερη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ χωρίς τέρματα εκτός έδρας και η τρίτη με τη Λάτσιο εντός έδρας (0-0). Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζονται οι Παγέ και Ροζιέ λόγω τιμωρίας.

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μετς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες και την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση, δεν υπήρξε σκορ. Στο 56’ αποβλήθηκε ο Ζέμερσον για τους φιλοξενούμενους, όμως ούτε αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μαρσέιγ. 

Μαρσέιγ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*5/6 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Γαλατάσαραϊ – Μαρσέιγ στη Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ