33η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται χωρίς κάποιο περιορισμό στον αριθμό θεατών.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων. Τα οκτώ πιο πρόσφατα εξ αυτών ήταν και με Under 2.5.

*Στον πρώτο γύρο: Σαπεκοένσε – Σάντος 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΣΑΝΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Σάντος, έπειτα από τη νίκη κόντρα στην Μπραγκαντίνο (2-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φάμπιο Καρίγιε φιλοξενήθηκε από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλό της.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι στην 12η θέση, την οποία και μοιράζεται με την Κουιάμπα, κόντρα στην οποία υπερτερεί. Επικράτησε στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας υποστεί και δυο ήττες. Συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός ο μπακ Κάικι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, για το πρωτάθλημα.

Σάντος Στατιστικά

*Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα επτά τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν έχει κερδίσει εδώ και δώδεκα ματς η Σαπεκοένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Φελίπε Εντρές υποδέχθηκε τη Ζουβεντούδε, από την οποία και ηττήθηκε με 0-2. Για ακόμη μια φορά, είχε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Πρώτη ήττα, μετά τις δυο ισοπαλίες με Κουιάμπα (0-0 εκτός) και Φλαμένγκο (2-2 εντός). Με 15 βαθμούς, είναι στην τελευταία θέση, έχοντας πει οριστικά “αντίο” στην κατηγορία. Χωρίς διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, με μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, δεν σκόραρε στις τέσσερις εξ αυτών. Συμπλήρωσαν κάρτες οι αμυντικοί Ματέους Ριμπέιρο και Ιγκνάσιο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Ζουβεντούδε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο δεύτερο μόλις λεπτό, για να δεχθεί και ένα δεύτερο τέρμα στο 26′, για το τελικό αποτέλεσμα.

Σαπεκοένσε Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Σάντος – Σαπεκοένσε στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ