*2η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

Δείτε τα Προγνωστικά Ελλάδας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ ΑΝΑΛΥΣΗ

Λίγα πράγματα στην πρεμιέρα, ηττήθηκε δίκαια απ’ την Κηφισιά εκτός έδρας, σε ματς που έδειξε ότι χρειάζεται μπόλικη δουλειά για να γίνει ανταγωνιστικός. Η Κηφισικά έκανε εξαιρετική εμφάνιση, σκόραρε δύο φορές μέχρι το ημίωρο και διαχειρίστηκε άψογα το υπόλοιπο της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κέρδισε δίκαια. Ενόψει του σημερινού ντέρμπι, απόντες θα είναι οι Πάνκα, Σερπέζης, Σουρδής, Νταμπίζας και Μαραθωνίτης και οι διεθνείς Χροστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης και Κρυπαράκος, ωστόσο η ομάδα θα ενισχυθεί με την παρουσία του εξαιρετικούς στόπερ Σένκεφελντ, ο οποίος μάλλον θα παίξει ένα ημίχρονο. Η αποστολή: Ξενόπουλος, Οικονομάκης, Σένκεφελντ, Αντωνίου, Ρόμπι, Σιδεράς, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Κούτσιας, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Αγιούμπ, Καρβούνης, Ενγκμπακοτό, Σέχου, Τσιριγώτης, Ματσαδές.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Κηφισιά. Ο Σωτηράκος το 1-0 στο 9’, το 2-0 έκανε ο Οικονομίδης στο 26’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 3/4 τελευταία φιλικά παιχνίδια (δες το στη betshop).

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία ματς, φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ Β’ΑΝΑΛΥΣΗ

Σπουδαία νίκη κόντρα σε μια απ’ τις θεωρητικά ανώτερες ομάδες της κατηγορίας πήρε η ΑΕΚ Β’ στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας. Επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας, σε ματς που είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι αποδείχτηκαν περισσότερο αποτελεσματικοί, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί η ομάδα της Μεσσηνίας. Σήμερα η «ένωση» θα είναι ενισχυμένη με τον Γέβτιτς, ενώ θα είναι ξανά διαθέσιμος ο Μπακάκης. Δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Μιτάι, Λάτσι, Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γερολέμου, ενώ τραυματίας παραμένει ο Αμούρ. Η αποστολή: Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Μπούσης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γέβτιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Καλαμάτας. Το γκολ ο Χριστόπουλος στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ Β’ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα τελευταία 3/4 παιχνίδια της.

Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ