13η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σημαντική νίκη πήρε εντός έδρας η Ντονκάστερ απέναντι στη Μίλτον Κέινς Ντονς. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε με λίγες από αυτές την αντίπαλη εστία, όμως ήταν πολύ αποτελεσματική στη τελική προσπάθεια, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Η άμυνά της δέχθηκε αρκετή πίεση, όμως κράτησε χαμηλά στο σκοράρισμα τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να διατηρήσει για ακόμα μία φορά ανέπαφη την εστία της.

Να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη θέλει η Ντονκάστερ που θα φιλοξενήσει τη Γουίκομ. Πήρε ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα και θέλει να κάνει φρούριο την έδρα της προκειμένου να αυξήσει τη συγκομιδή των βαθμών της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μίλτον Κέινς Ντονς με σκορ 2-1, στα πλαίσια της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Ρόι στο 6’, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κιόσο στο 24’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σουκούρ στο 79’.

Ντονκάστερ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΚΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε καλή κατάσταση η Γουίκομ που διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Τζίλιγχαμ. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία από νωρίς στο αγώνα, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ. Η αμυντική της λειτουργία ήτα σταθερή και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, αποσόβησε τους κινδύνους και διατήρησε έστω και δύσκολα ανέπαφη την εστία της.

Συνέχεια στο σερί της θέλει να δώσει παίρνοντας από την έδρα της Ντονκάστερ. Πολύ μοιρασμένες από θέμα στατιστικών είναι οι εκτός έδρας εμφανίσεις της Γουίκομ, που μετράει δύο νίκες και δύο ήττες σε έξι αγωνιστικές, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει και έχει δεχθεί αντίστοιχα 7 τέρματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τζίλιγχαμ με σκορ 2-0, στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο ΜακΚλέρι στο 2’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάνλαν στο 7’.

Γουίκομ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ντονκάστερ – Γουίκομ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ