Προγνωστικά Τένις: Φρένο στην ξέφρενη πορεία του Νόρι από τον Σβάρτσμαν

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Κάμερον Νόρι – Ντιέγκο Σβάρτζμαν

Η εκπληκτική χρονιά του Κάμερον Νόρι συνεχίζεται και στον Indian Wells καθώς ο Βρετανός απέχει μία νίκη από το ντεμπούτο του στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή η αγωνιστική άνοδος βασίζεται κυρίως στο ανταγωνιστικό του πνεύμα και την μαχητικότητα που βγάζει μέσα στο court παλεύοντας πάντα μέχρι το τέλος του αγώνα ανεξαρτήτος αποτελέσματος.

Το ισχυρό forehand του Βρετανού όπως και η εξαιρετική του φυσικά κατάσταση παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση του, ωστόσο σήμερα θα βρει απέναντι του ένα πολύ σκληρό αντίπαλο με επίσης μαχητικό χαρακτήρα και με ένα από τα σταθερότερα παιχνίδια από την baseline.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι έτσι δεδομένο πως ο Νόρι, θα χρειαστεί να είναι στα καλύτερά του κόντρα στον Σβάρτζμαν για να μπορέσει να αναδειχθεί νικητής σε αυτόν τον αγώνα μιας και Αργεντινός έχει την ικανότητα να αλλάζει με τεράστια επιτυχία τον ρυθμό στα ραλί, εναλλάσοντας από άμυνα σε επίθεση με μεγάλη ευκολία, ενώ οι επιστροφές του στα σερβίς είναι σε θέση να κάνουν την ζημια.

Η αργή ταχύτητα των court του Indian Wells λειτουργούν επίσης υπέρ του Αργεντινού, δίνοντάς του χρόνο για να εξαπολύσει winners και από τις δύο πλευρές. Αυτός ο αγώνας μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε μια μάχη των τριών σετ, και με το Νόρι να έχει παίξει πολύ τένις το τελευταίο διάστημα, είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα φανούν τα πρώτα σημάδια κούρασης στο παιχνίδι του. Η μεγάλη νίκη του Σβάρτζμαν επί του Ρουντ χτες με 2-0 σετ του έδωσε σίγουρα μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτσι θα τον εμπιστευτούμε και σήμερα για την επικράτηση.

Εκτίμηση: Ντιέγκο Σβάρτσμαν (1.90)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις