*Προκριματικά για το Euro U21, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί το 2023. Προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου, ενώ ο δεύτερος πηγαίνει στα μπαράζ.

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες εντός της δεκαετίας, με το Μαυροβούνιο να παίρνει τη νίκη εκτός έδρας (1-2) και με ισοπαλία να λήγει στην έδρα του Μαυροβουνίου Κ21 (0-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Euro U21

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Κ21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε πτώση το Μαυροβούνιο Κ21 όπου μετά τα θετικά αποτελέσματα στην αρχή της διοργάνωσης, ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες ήττες που δεν έπεισε ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Ηττήθηκε ξανά από τη Σουηδία Κ21, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, είχε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, καθώς ήταν αρκετά άστοχη στη τελική προσπάθεια. Η αμυντική της γραμμή δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους και δεν κατάφερε να τους κρατήσει μακριά από την εστία της, με αποτέλεσμα να την παραβιάσουν.

Αντίδραση θέλει να βγάλει απέναντι στην Ιρλανδία Κ21 εντός έδρας. Είναι αρκετά ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της, όμως αγνοεί νικηφόρο αποτέλεσμα στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται, καθώς έχει ήδη δώσει πέντε αγώνες και βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον όμιλο και αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα μπορέσει να ανέβει ψηλότερα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σουηδίας Κ21 με σκορ 3-1, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro U21. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Χατζάλ στο 35’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ο Γκίγκοβιτς στο 51’. Το δείκτη του σκορ ανέβασε ο Ελάνγκα στο 69’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σίτζαριτς στο 82’.

Μαυροβούνιο Κ21 Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΙΡΛΑΝΔΙΑ Κ21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρέμεινε αήττητη η Ιρλανδία Κ21 που ξεπέρασε το εμπόδιο του Λουξεμβούργου Κ21 εντός έδρας. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ σταθερή και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει κόντρα στο Μαυροβούνιο Κ21 εντός έδρας. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κοιτάζει ψηλά στον όμιλο, αφού οι τρεις βαθμοί της δίνουν τη δυνατότητα να πλησιάσει τη δεύτερη θέση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον του Λουξεμβούργου Κ21 με σκορ 2-0, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro U21. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Καγιόντε στο 18’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόβεντρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64’.

Ιρλανδία Κ21 Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Μαυροβούνιο Κ21 – Ιρλανδία Κ21 στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ