Με το μυαλό στην επίθεση και οι δύο ομάδες

Ανανεώθηκε:
Serie A stadium artemio franchi

Καλημέρα φουνταριστοί!

Η εβδομάδα που διανύουμε έχει εμβόλιμες αγωνιστικές και εκεί θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας για την επιστροφή στα ταμεία. Φυσικά, όλοι οι αγώνες της ημέρας παίζουν στη Stoiximan με πλήθος στοιχημάτων!

Φιορεντίνα – Ίντερ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Serie A έπεσε το μάτι μου σήμερα, όπου έχει ένα ματς που προμηνύεται… συναρπαστικό. Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ στο “Αρτέμιο Φράνκι”, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. 

Φιορεντίνα – Ίντερ Προγνωστικά

– Η Φιορεντίνα έχει ξεκινήσει “φουριόζα” το φετινό πρωτάθλημα και είναι στα ψηλά της κατάταξης. Χρόνια είχε να σημειώσει τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Φλωρεντίας και το κλίμα είναι πολύ καλό στ’ αποδυτήρια, βλέποντας ότι ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο κάνει πολύ καλή δουλειά. Οι “Βιόλα” έρχονται από το διπλό στη Γένοβα εναντίον της Τζένοα, με σκορ 1-2. Έχουν νικήσει επίσης την Τορίνο με 3-1 και έκαναν την τεράστια έκπληξη στην έδρα της Αταλάντα, με νίκη 1-2. Όλα τα παιχνίδια τους φέτος είχαν υψηλό σκορ. Έληξαν με over 2.5 και γκολ εκατέρωθεν. Πρωταγωνιστής ο Κροάτης επιθετικός, Βλάχοβιτς που έχει βάλει ήδη τρία γκολ.

– Η Ίντερ είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας και παρά τις ηχηρές αποχωρήσεις το καλοκαίρι (Κόντε, Λουκάκου, Χακίμι), παραμένει φαβορί και για το φετινό Σκουντένο. Και το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. “Σκόρπισε” τη Μπολόνια στο Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική, με σκορ 6-1. Στο ημίχρονο νικούσε με 3-0. Ακόμα και στο ματς Τσάμπιονς Λιγκ που έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε αρκετές φάσεις να σκοράρει και άξιζε τουλάχιστον το θετικό αποτέλεσμα. Σε κανένα από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, δεν έπεσε κάτω από δύο γκολ στο σκοράρισμα. Όλα έληξαν με over 3.5 γκολ και τα τρία πιο πρόσφατα με τέρματα εκατέρωθεν.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από τη μία η τρομερή Ίντερ του Ιντσάγκι που σκοράρει “κατά ριπάς” και από την άλλη, η Φιορεντίνα του Ιταλιάνο που έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και δείχνει με το ξεκίνημά της ότι φέτος μπορεί να είναι ξανά ανταγωνιστική. Προμηνύεται ανοικτό ματς, με φάσεις εκατέρωθεν. Επιλογή το combo ποντάρισμα στο goal/goal & over 2.5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00  Φιορεντίνα – Ίντερ | G/G & Over 2.5 @ 1.95

Φιορεντίνα – Ίντερ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ