*21η αγωνιστική.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Η Μπαΐα επιστρέφει στην έδρα της για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Φλεβάρη, καθώς το “Αρένα Φόντε Νόβα” λειτουργούσε ως ειδικό νοσοκομείο για τον κορωνοϊό.

*Over 2.5 ήρθαν οι 5/6 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Μπραγκαντίνο -Μπαΐα 3-3

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΜΠΑΪΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Σάντος αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπαΐα. Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά μόνο αυτή απείλησε, δεν βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Δεν έπιασε τα ίδια επίπεδα απόδοσης στο δεύτερο 45λεπτο, περισσότερο κινδύνεψε, η αντίπαλος είχε και δοκάρι. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το 0-0.

Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για τη Μπαΐα, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 4-2 κόντρα στη Φορταλέσα, συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +1 απ’ τα “κόκκινα”. Τα 5/7 πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ήρθαν Over 2.5. Εξέτισε ο βασικός γκολκίπερ Ματέους Τεϊξέιρα, τιμωρημένος ο στόπερ Κόντι, παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Ρόσι.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σάντος. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, καλύτερη στο πρώτο η Μπαΐα, ανώτερη στο δεύτερο η Σάντος, είχε και δοκάρι.

ΜΠΑΪΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 7/10 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό Μπραζιλεϊράο που γνωρίζει την ήττα από την ουραγό της βαθμολογίας. Η Μπραγκαντίνο υπέπεσε σε τεράστια γκέλα και ηττήθηκε 1-0 απ’ τη Σαπεκοένσε εντός έδρας. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, απλά ευτύχησε να μπει σε θέση οδηγού με πέναλτι και να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Πέρασε δύσκολα στο δεύτερο 45λεπτο, η αντίπαλος προειδοποίησε πολλές φορές την εστία της, έφερε το ματς στην ισορροπία και στις καθυστερήσεις πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή, ενώ λίγο νωρίτερα αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες (αποβολή).

Δεύτερη αγωνιστική που αγνοεί τη νίκη η Μπραγκαντίνο, είχε προηγηθεί το τυχερό 1-1 με την Ατλέτικο Μινέιρο (άξιζε να χάσει), υποχώρησε στην 5η θέση και είναι στο -1 απ’ την τετράδα και την απευθείας έξοδο στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Έχει το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα με έξι διπλά σε εννιά εξόδους (6-2-1). Εξέτισαν ο μπακ Αντερλάν και ο χαφ Ζάντσομ, τιμωρημένοι ο μεσοεπιθετικός Αρτούρ και ο χαφ Πρασέντες, παραμένουν τραυματίες οι χαφ Ραούλ, Εβαντζελίστα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Σαπεκοένσε. Προηγήθηκε με πέναλτι του Αρτούρ στο 38’, ισοφαρίστηκε στο 78’, στο 90’+2′ έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε το 1-2 στο 90’+5’.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 7/10 τελευταία παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 4/5 πρόσφατα ματς.

Μπαΐα – Μπραγκαντίνο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ