Stoiximan: Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης με πλήθος αγορών (11/09)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 20:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης για την 1η αγωνιστική της Super League, με την Stoiximan να προσφέρει πληθώρα αγορών για τον αγώνα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για την καινούρια σεζόν, με νέες μεταγραφές και ρόστερ. Το τριφύλλι μπαίνει σε μια νέα εποχή, έχοντας στον πάγκο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε κατακτήσει την πέμπτη θέση, με 53 βαθμούς, μένοντας εκτός Ευρώπης. Πιο πρόσφατα έδωσε φιλικό απέναντι στη Λαμία εντός και κέρδισε με 3-2.

Νέα σελίδα, ανοίγει αυτή την χρονιά ο Απόλλων Σμύρνης, με παραμονές και αποκτήσεις παικτών. Πέρσι πήρε μέρος στα πλέι άουτ και αναδείχτηκε 11ος στην κατάταξη, με 34 βαθμούς συγκομιδή. Τελευταία έδωσε φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Νωρίτερα, είχε κερδίσει εκτός τον Ατρόμητο και πάλι σε φιλική αναμέτρηση με 1-3.

Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις τις stoiximan, φαβορί νίκης είναι ο Παναθηναϊκός. Συνολικά ο άσος είναι στο 1.47, το ”Χ” στο 4.20, και το διπλό στο 7.40.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα εφτά τελευταία ματς του Παναθηναϊκού, μπήκαν 3 ή λιγότερα τέρματα (στο 1.85 το Under 2.5)
  • Στους πέντε από τους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι (στο 1.62 το No Goal)

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα