3η αγωνιστική 

*Συνθετικός χλοοτάπητας. 

*Περιορισμένος αριθμός θεατών. (Έως 70%)

*Οι δύο ομάδες έδωσαν μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας στις 24/7 με την Ναϊμέγκεν να επικρατεί με 0-1

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν No Goal

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Καλή εμφάνιση, έδειξε το μέταλλο που την χαρακτηρίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο παιχνίδι κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ, όπου και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1, αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν από τους δύο αντιπάλους παραπονεμένο. Στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά υπήρξε λίγο φλύαρη, με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στο 40′. Στην επανάληψη ξύπνησε και ανέβασε στροφές και με την βοήθεια των αλλαγών πήρε μέτρα στο γήπεδο και πάτησε καλύτερα, είχε δοκάρι και εν τέλει ισοφάρισε στο 77′.

Ταλανίζεται από ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, ο αρχηγός κίπερ Μπλάσβιτς λογικά επιστρέφει από το επόμενο παιχνίδι, την ίδια ώρα που παραμένουν εκτός λόγω σοβαρών θεμάτων ο στόπερ Ρέντε, ο μπακ/χαφ Ουμπέλα, ο δεξιός μπακ Μπάκμποργκ και ο νεαρός εξτρέμ Λούντινγκ. Ψάχνει την πρώτη της νίκη στην σεζόν, ελπίζει με όπλο την έδρα αλλά και την εμπειρία της να την βρει σε βάρος της Ναϊμέγκεν, διαφορετικά θα υπάρχουν μουρμούρες.

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Σπάρτα στο Ρότερνταμ με 1-1 την περασμένη αγωνιστική, πραγματοποιώντας μια ώριμη και μεστή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Χέρακλες Αλμέρο Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, έληξαν goal/goal (δες το στην Betshop)

*5/7 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, έληξαν over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πανηγυρικό το κλίμα στην νεοφώτιστη Ναϊμέγκεν, για την πρώτη νίκη στη σεζόν επί της Τσβόλε με 2-0. Ξεχάστηκε άμεσα ο διασυρμός από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα και με μια ώριμη, μεστή εμφάνιση πήρε μια άξια νίκη. Έβγαλε τρομερή ενέργεια και διάθεση και έδειξε να το θέλει πολύ περισσότερο από την αντίπαλό της. Έπαιξε πολύ έξυπνα και στρατηγικά, παρά το γεγονός πως της λείπει εμπειρία και χημεία, ήταν απόλυτα κυνική και συνεπής στα αμυντικά της καθήκοντα. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ανταπεξήλθε περίφημα στην πίεση της αντιπάλου καθ’ όλη την διάρκεια της επανάληψης.

Θέλει να βελτιώσει την εκτός έδρας εικόνα της και ένας μεγάλος της σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθειά της είναι αδιαμφισβήτητα ο τεχνικός Μέιχερ, που έχει περάσει ήδη την φιλοσοφία του στο κλαμπ. Αυτό φάνηκε και από το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε στην προετοιμασία, κάτι που ξεχάστηκε γρήγορα μετά την βαριά ήττα από τον πρωταθλητή Άγιαξ. Πάντα εκτός ο ηγετικός στόπερ και αρχηγός Φαν Έιντεν και ο νεαρός αναπληρωματικός χαφ Ντε Βολφ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε την Τσβόλε εντός έδρας με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Αμφότερα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος (Ακμάν 4′, Οκίτα 40′).

Ναϊμέγκεν Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, έληξαν no goal

*Κερδίζει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα των αγώνων της

Χέρακλες Αλμέρο – Ναϊμέγκεν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ