*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αγώνες ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στην πρώτη αναμέτρηση: Λάρνε – Άαρχους 2-1

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Πάσος Φερέιρα.

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΑΑΡΧΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΔΑΝΙΑ, 199)

Χωρίς νίκη παραμένει μετά από τρεις αναμετρήσεις (0-2-1) στη σεζόν η Άαρχους. Την προηγούμενη βδομάδα έπεσε θύμα έκπληξης επιστρέφοντας με άδεια χέρια από την έδρα της Λαρνέ (2-1). Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση συνολικά, δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία εκτός από τη φάση που σκόραρε και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Δανίας το συγκρότημα του Νίλσεν μετράει ισάριθμες ισοπαλίες κόντρα σε Μπρόντμπι (1-1 εντός) και Νόρτζελαντ (0-0 εκτός). Είχε την τύχη με το μέρος του και τον τερματοφύλακα Χάνσεν σε μεγάλη μέρα με αντίπαλο την τελευταία την Κυριακή. Σε τρεις μέρες η Άαρχους υποδέχεται τη Ράντερς για την 3η αγωνιστική.

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με τη Νόρτζελαντ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που τους έλειψε ήταν το γκολ.

ΑΑΡΧΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΛΑΡΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ, -)

Καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Λάρνε! Στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο της προσπέρασε το εμπόδιο της Μπάλα Τάουν (συνολικό σκορ 2-0) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ επί της Άαρχους την προηγούμενη βδομάδα (2-1 εντός).

Οι Βορειοιρλανδοί αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους σκοράροντας μόλις στο 3′, προτού κάνουν το 2-0 στο 30′. Ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη εστία δεχόμενοι γκολ στα τελευταία λεπτά. “Το κάναμε ήδη μία φορά, μπορούμε να το ξανακάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα και πάλι με στόχο μία ακόμα νίκη”, είπε ο Γουότσον (ΑΜ).

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Άαρχους. Οι ΜακΝτέιντ (3′) και Τζάρβις (30′) έκαναν το 2-0 για τους γηπεδούχους, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αμιτζμπόλ στο 85′.

ΛΑΡΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*GG & over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Άαρχους – Λάρνε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ