Μεγάλη πτώση στο διπλό της Στεάουα!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στο κουπονι οπαπ της Πέμπτης (15/07) ξεχωρίζουν οι προκριματικοί αγώνες για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Και όχι μόνο, αφού το πρόγραμμα έχει αναμετρήσεις για το Λιμπερταδόρες, το Σουνταμερικάνα και εγχώρια εθνικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Σίγουρα, όπως είπαμε, τα φώτα πέφτουν στο ολοκαίνουριο Κόνφερενς Λιγκ. Όμως όσον αφορά τις πτώσεις σε αποδόσεις, άλλη διοργάνωση με αγώνα της πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας Ρουμανίας που τώρα ξεκινάει. Είναι το Μποτοσάνι – Στεάουα Βουκουρεστίου και σε αυτό υποχωρεί το διπλό. Από το 2.20 έχει κάνει βουτιά στο 1.75.

Στο Σουνταμερικάνα πάμε στη συνέχεια και στο Ντεπορτίβο Τάχιρα – Ροζάριο Σεντράλ. Ο άσος εδώ είναι που ολοένα και υποχωρεί, αν και δεν είναι σε τιμές φαβορί. Άνοιξε στο 3.60 και πλέον εντοπίζεται στο 3.00.

Παραμένουμε στην ίδια ακριβώς διοργάνωση για ένα ακόμη παιχνίδι. Αυτό είναι το Νασιονάλ – Πενιαρόλ, στο οποίο σημείο έχει σημειώσει την πτώση του. Αφορά τη νίκη των φιλοξενούμενων ξανά, καθώς το διπλό έχει πάει από το 2.75 ως το 2.50.

Στη Λατινική Αμερική μένουμε αλλά για το έτερο μεγάλο της τουρνουά, το Λιμπερταδόρες. Στο Κλαμπ Ολίμπια – Ιντερνασιονάλ η απόδοση έχει πέσει σε επιλογή για αποτέλεσμα. Αφορά τον άσο, που στην αρχή βρισκόταν στο 3.10 και τώρα πια έχει φτάσει στο 2.88.

Τζίροι στοιχήματος

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις τη σημερινή ημέρα στα εμπορικότερα ματς της. Αυτά είναι για τους προκριματικούς του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Όλη η τριάδα της κορυφής καταλαμβάνεται από αυτά για την ακρίβεια.

Πρώτ- πρώτο βλέπουμε το Αραράτ Ερεβάν – Φέχερβαρ. Ο τζίρος του φτάνει τα 26.221 € και από αυτά το 61,72% έχει πονταριστεί στο διπλό.

Επόμενο στη σχετική λίστα είναι το Γκζίρα Γιουνάιτεντ – Σαντ Τζούλια. Το ποσό που έχει μαζευτεί εδώ είναι 19.984 € και εξ αυτών το 44,77% έχει πέσει στον άσο.

Την πρώτη τριάδα κλείνει το Πετροκούμπ – Σίλεκς Κράτοβο. Στα 14.331 € ανέρχεται ο τζίρος του παιχνιδιού. Το μεγαλύτερο ποσοστό, το 86,92% προτίμησε να στοιχηματίσει σε νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα